Yardımcısının kapısını kıran müdür hakkında gelişme

Bursa'da kadın müdür yardımcısının odasının kapısını kıran okul müdürü açığa alındı. O anlarda yaşananlar kameraya yansıdı.

O
Onur Çetinkaya Editör
YAYINLAMA
20 Eylül 2024 12:16
GÜNCELLEME
20 Eylül 2024 13:29
Yardımcısının kapısını kıran müdür hakkında gelişme
O
Onur Çetinkaya Editör

Olay, Bursa'da yaşandı. 

Celalettin Ökten İmam Hatip Ortaokulu  müdürü E. K. K., zorla müdür yardımcısının odasına girmek istedi. Kapının kilitli olduğunu gören müdür, okul personeliyle birlikte bu kez kapıyı açmak istedi. 

Kapıyı zorla içeriye girdi

Kapıyı açamayınca sinirlenen okul müdürü, kapıyı kırmayı denedi. Bir kaç kez kapıya tekme atan müdür kapıyı kırarak içeriye girdi. 

Odada bulunan okul malzemeleri ve demirbaşları toplatan müdür odayı zorla boşalttırdı. Kadın müdür yardımcısından şahsi eşyalarını toplamasını isteyen müdür kimseyi dinlemedi. İçeride ne varsa dışarıya attı. 

Müdürün ilk vukuatı değil

Kapıyı tekmeleyen müdürü daha önce de "Okulda başı açık kız öğrenci istemiyorum" sözleriyle gündeme gelmişti. Görüntülerin ardından Milli Eğitim Bakanlığı olayla ilgili harekete geçti. 

Zorba müdür hakkında soruşturma

Kadın müdür yardımcısına zorluk çıkaran ve zorbalık yapan Celalettin Ökten İmam Hatip Ortaokulu  müdürü E. K. K., açığa alınırken Milli Eğitim Bakanlığı olayla ilgili inceleme ve soruşturma başlattığını açıkladı. Olay anı, müdür yardımcısı tarafından kamera ile kaydedildi.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa