Cezaevinden çıkan Sinem hanım, çocuklarına kavuştu!

Çocuklarının önünde eski kocası tarafından 7 kez bıçaklanan ancak “çocukları göstermediği” gerekçesiyle cezaevine konulan Sinem T, evlatlarına koştu.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
20 Eylül 2024 12:21
GÜNCELLEME
20 Eylül 2024 13:12
Cezaevinden çıkan Sinem hanım, çocuklarına kavuştu!
DHA
Kaynak DHA

Eski eşinin bıçakladığı Sinem T., 3 günlük hapis cezasının ardından kızlarına kavuştu

Ankara'da eski kocası tarafından evlatlarının gözleri önünde 7 farklı yerinden bıçaklanarak ağır yaralanan 33 yaşındaki Sinem T., kızlarını göstermediği gerekçesiyle aldığı 3 günlük hapis cezasını tamamladıktan sonra özgürlüğüne kavuştu. 72 saatlik cezanın ardından kızlarına sarılarak hasret giderdi.

Bıçaklanma olayının ardından yaşananlar

Sinem T., yaklaşık iki yıl önce 11 ve 13 yaşlarındaki kızlarının babası Sinan Özçelik'le şiddetli geçimsizlik sebebiyle boşandı. Boşanmanın ardından, Sinan Özçelik, 24 Ekim 2022'de çocuklarını teslim etmek için buluştuğu eski eşini bıçakladı. Olayda 7 yerinden bıçaklanan Sinem T., 10 gün boyunca yoğun bakımda kaldı ve tedavisinin ardından sağlığına kavuştu. 'Kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan tutuklanan Sinan Özçelik, olaydan 9 ay sonra tahliye edilse de itirazlar üzerine tekrar tutuklandı.

Çocuklarını göstermediği gerekçesiyle ceza aldı

Bu süreçte, Sinem T., eski kocasının şikayeti sonrası çocuklarını göstermediği gerekçesi ile Ankara 30'uncu Aile Mahkemesi tarafından 3 günlük hapis cezasına çarptırıldı. Sinem T.'nin karara itirazı da reddedildi. 16 Eylül'de cezaevine giren Sinem T., 3 günlük cezasını tamamlayarak özgürlüğüne kavuştu ve kızlarına yeniden kavuştu.

"Çocuklarımı teslim alırken bıçaklandım"

Sinem T., adalete olan güvenini yineleyerek, eski eşinin yalan beyanlarla süreci bu noktaya getirdiğini ifade etti. Yaşadığı talihsizlikler hakkında konuşan Sinem T. şunları söyledi:

"Kızlarım hukuk okusun, adaleti savunsunlar"

Kızlarına kavuştuğu için mutlu olduğunun altını çizen Sinem T., "Anneliğin verdiği kuvvetle her şeyi başaracağıma inanıyorum. Çocuklarımın hukuk okuyarak haksızlığa uğrayan insanları savunmalarını isterim. Ben güçlü bir insanım ve çocuklarımı da güçlü bireyler olarak yetiştirmek en büyük hedefim" şeklinde konuştu.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa