Dilan Polat'a mal varlıkları soruldu! ''Adalete sonsuz güveniyoruz''

Dilan Polat, takipçisinin mal varlıklarıyla ilgili sorusuna yanıt verdi. Hiçbir şey alamadıklarını söyleyen Polat, " Adalete sonsuz güveniyoruz" dedi.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
20 Eylül 2024 12:29
GÜNCELLEME
20 Eylül 2024 13:11
Dilan Polat'a mal varlıkları soruldu! ''Adalete sonsuz güveniyoruz''
Ecem Çetin Editör

Türkiye'nin uzun süre gündeminden düşmeyen ve kasım ayında kara para aklama, vergi kaçırma gibi suçlar nedeniyle tutuklanan Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin cezaevi günleri bitti. 

İlk olarak Dilan Polat için tahliye kararı çıktı. Marmara İnfaz Kurumları Cezaevi'nde olan Dilan Polat, 19 Ağustos'ta tahliye oldu. 

20'şer yıldan 40'ar yıla kadar hapsi istenen Polat ve aralarında bulunan 28 sanık için 4 Eylül'de ise dava süreci başladı. 

Davada çıkan ara karara göre; 4 tutuklu sanık Engin Polat, babası Sezgin Polat, Alper Kürşat Polat ve muhasebeci Ahmet Gün için tahliye kararı çıktı.

Engin Polat'ta ardından kaldığı Tekirdağ'ın Çorlu ilçesindeki Karatepe Ceza İnfaz Kurumu'ndan çıktı.

Sosyal medya hesabından paylaşımlar yapan ve takipçileriyle sohbet eden Dilan Polat, son olarak mal varlıklarıyla ilgili açıklama yaptı. 

Polat, takipçisinin "Size ait olanları geri alabildiniz mi?" sorusuna yanıt verdi. 

Dilan Polat, kendilerine ait olan hiçbir şeyi alamadıklarını, mahkeme sürecinin ve yargılama aşamasının devam ettiğini ifade etti. 

Araçlarımız, şirketler devlette 

"Adalete güveniyoruz, sonsuz." diyen Polat, arabalarının, şirketlerinin araçlarının kendilerinde olmadığını, devletin bünyesinde olduğunu söyledi. 

''Adalete sonsuz güveniyoruz''

Dilan Polat, şu ifadeleri kullandı; 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa