Halil Ergün, Türkan Şoray'la oynamak istediğini söyledi!

Türk sinemasının efsanevi ismi Halil Ergün, Yeşilçam'ın Sultanı Türkan Şoray'la bir film projesinde yer almak istediğini söyledi.

AA
Kaynak AA
YAYINLAMA
20 Eylül 2024 13:12
GÜNCELLEME
20 Eylül 2024 14:26
Halil Ergün, Türkan Şoray'la oynamak istediğini söyledi!
AA
Kaynak AA

Televizyon ekranlarının unutulmaz ve sevilen projesi Yaprak Dökümü dizisinde Ali Rıza karakteriyle hafızalara kazınan usta oyuncu Halil Ergün, Güzel Aşklar Diyarı dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor. 

Yeni projesi merakla beklenen usta oyuncu, bir sinema filmiyle de hayranlarının karşısına çıkacak. Halil Ergün, dede torununun duygusal hikayesini anlatan "Dedemin Gözyaşları" filminde kamera karşısına geçti.

Filmle ilgili konuşan usta isim, Dedemin Gözyaşları filminin Türkiye için çok hassas bir konusu olduğunu söyledi. Ergün, evlat torun meselesinin ele alındığını ifade etti. 

Bir süredir yorgun olduğunu, epey dizilerden sonra bir sinema projesine evet demediğini ifade eden Halil Ergün, Dedemin Gözyaşları'na kendisini yönetmenin ikna ettiğini ve severek oynadığını söyledi. 

"Evlat, torun meselesinin ele alındığı bir film"

Usta isim, şu ifadeleri kullandı;

"Dilerim bir gün denk gelir de orta yaş aşkı filmi yaparız birlikte"

Yeşilçam'ın Sultanı usta oyuncu Türkan Şoray'la bir film projesinde yer almak istediğini söyleyen Ergün, şunları söyledi;

"Bu diziye Mahsun Kırmızıgül beni ikna etti"

Yeni dizisi Güzel Aşıklar Diyarı ile ilgili de bilgi veren usta isim, şu ifadeleri kullandı;



Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa