Pazar günü başlıyor: Deha dizisinden bir tanıtım daha!

Show TV'nin uzun süredir merakla beklenen yeni dizisi Deha, pazar akşamı ekran yolculuğuna başlayacak. Diziden bir tanıtım daha yayınlandı.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
20 Eylül 2024 13:46
GÜNCELLEME
20 Eylül 2024 13:56
Pazar günü başlıyor: Deha dizisinden bir tanıtım daha!
Ecem Çetin Editör

Başrolünde Aras Bulut İynemli, Uğur Polat, Taner Ölmez, Ahsen Eroğlu'nun yer aldığı, Show TV'nin yeni iddialı dizisi Deha, izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. 

Tanıtımlarıyla, afişleriyle dikkat çeken, yeni sezonda fırtınalar estirmeye hazırlanan Deha dizisi, izleyiciler tarafından büyük bir merakla bekleniyor. 

22 Eylül Pazar akşamı ilk bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkacak olan Deha'dan bir tanıtım daha yayınlandı. 

Devranve ailesinin bir araya geldiği sofrada yaşanan çarpıcı anlar izleyiciyi ekrana kilitliyor. Gülce’ni, oğlu Devran hakkında söylediği "Bu çocuk bir ömür dirsek çürüttü. Bir de ailesini mi taşıyacak sırtında?" sözleri, sofradaki gerginliğin fitilini ateşliyor. Bu sözlerin ardından Ferman’ın annesine karşı sert bir çıkış yapması ve Devran’a yönelik tutumu, iki kardeş arasındaki ilişkinin çatışmalı yanlarını gözler önüne seriyor. Devran’ın, "Elimden gelsin bir ömür taşırım hepinizi sırtımda!" şeklindeki cevabı ise bu sahneye damga vurarak dikkatleri üzerine çekiyor.

Yapımını Ay Yapım'ın yapımını Kerem Çatay'ın üstlendiği dizisinin yönetmen koltuğunda Umut Aral oturuyor. Diziyi başarılı senarist Damla Serim kaleme alıyor.  

‘Deha’, Pazar akşamı 20.00’de Show TV’de başlıyor!

İşte Deha’nın 1. Bölüm 4. Tanıtımı; 

https://www.youtube.com/watch?v=wD9xX4AzJrM


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa