Haluk Bilginer'e ikinci kez Emmy yolu! Aday gösterildi

2019 yılında Şahsiyat dizisiyle Emmy ödülü kazanan usta oyuncu Haluk Bilginer, ikinci kez aday olarak gösterildi.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
20 Eylül 2024 14:22
GÜNCELLEME
20 Eylül 2024 15:48
Haluk Bilginer'e ikinci kez Emmy yolu! Aday gösterildi
Ecem Çetin Editör

Türkiye'nin en sevilen ve usta isimlerinden birisi olan ünlü oyuncu Haluk Bilginer, 2019 yılında Emmy ödülü kazanmıştı.

Ünlü oyuncu, Gain'de seyircisiyle buluşan ve büyük bir ilgiyle izlenen 'Şahsiyet' dizisindeki Agâh Beyoğlu karakteriyle En İyi Erkek Oyuncu ödülünü almıştı. 

Usta oyuncu, ikinci kez Uluslararası Emmy Ödülleri‘nde aday olarak gösterildi. Haluk Bilginer, yine Şahsiyet dizisiyle bu sefer ikinci sezonundaki performansıyla aday olarak yer alacak. 

2024 Uluslararası Emmy Ödülleri gecesi 25 Kasım'da düzenlenecek. Adaylar 22-24 Kasım tarihlerinde New York'ta olacak ve özel etkinlikte bir araya gelecek. 

Haluk Bilginer kimdir?

Haluk Bilginer, Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusudur. 5 Haziran 1954 tarihinde İzmir'de dünyaya gelmiştir. Kariyeri boyunca hem Türkiye'de hem de uluslararası alanda birçok önemli projede yer almıştır. Ünlü oyuncu, tatlı Hayat, Eyvah Kızım Büyüdü,  Ezel gibi projelerle hafızalara kazınmıştır. Oyunculuk performansıyla büyük beğeni toplayan Haluk Bilginer, Neredesin Firuze, Kış Uykusu, Cingöz Recai, Nuh Tepesi, İstanbul’un Altınları, Kaçak, Baba, Şahsiyet, Masum, 9 Kere Leyla,  gibi sayısız projede rol aldı. 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa