Erdoğan'dan siber saldırı açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lübnan'a yapılan siber saldırılar sonrası savunma sanayine yapılan yatırımların önemine vurgu yaptı.

O
Onur Çetinkaya Editör
YAYINLAMA
20 Eylül 2024 15:15
GÜNCELLEME
20 Eylül 2024 16:56
Erdoğan'dan siber saldırı açıklaması
O
Onur Çetinkaya Editör

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Havalimanı'nda Jandarma ve Emniyet teşkilatlarına yeni araçların teslimi dolayısıyla düzenlenen törende konuştu.

Jandarma ve Emniyet Genel Müdürlüklerine toplam 7.204 yeni aracın tahsis edildiğini belirten Erdoğan, eski araçların yenilendiğini vurguladı. 

Ayrıca, terörle mücadele operasyonlarına dair 2024 yılı içerisinde PKK, FETÖ, DHKP/C, ve DEAŞ gibi örgütlere karşı 35 bin 500 operasyon düzenlendiğini, 825 teröristin etkisiz hale getirildiğini ve 70 terör eyleminin engellendiğini ifade etti.

Erdoğan, savunma sanayisindeki yerli ve milli projelerin önemine değinerek, siber saldırılara karşı yapılan yatırımların da kritik olduğunun altını çizdi. 

"Yatırımların kıymeti anlaşıldı"

Özellikle Lübnan'da yaşanan siber saldırıların ardından, milli teknoloji hamlesinin ve elektronik harp sistemlerine yapılan yatırımların ne kadar değerli olduğunun bir kez daha anlaşıldığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, tam bağımsız bir savunma sanayisi hedefiyle Türkiye’nin çalışmalarını sürdüreceğini de sözlerine ekledi.

Jandarma ve Emniyet’e 7204 yeni aracın hizmete alımı yapıldı

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da bulunan Atatürk Havalimanı'nda gerçekleştirilen, ''Jandarma ve Emniyet Teşkilatlarına 7204 Yeni Aracın Hizmete Alım Töreni''ne katılarak araçların teşkilatlara hayırlı olmasını diledi.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa