Seçil Erzan'dan hakime Fatih Terim detayı

Spor camiasını dolandırdığı iddiasıyla yargılanan Seçil Erzan, Fatih Terim'in kendisine verdiği paraları başkalarına faiz olarak ödediğini açıkladı.

O
Onur Çetinkaya Editör
YAYINLAMA
20 Eylül 2024 16:30
GÜNCELLEME
20 Eylül 2024 17:08
Seçil Erzan'dan hakime Fatih Terim detayı
O
Onur Çetinkaya Editör

İstanbul'da, aralarında ünlü futbolcular Arda Turan, Fernando Muslera, Emre Belözoğlu ve Selçuk İnan'ın da bulunduğu birçok kişiyi yaklaşık 25 milyon dolar ve 7 milyon 384 bin TL dolandırdığı iddia edilen eski banka şube müdürü Seçil Erzan'ın yargılanmasına devam edildi.

İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada, Seçil Erzan ve diğer sanıklar hazır bulundu.

Savunmasında, Seçil Erzan, Fatih Terim'den elden aldığı 700 bin doları faiziyle geri ödediğini belirtti. Bu paranın, dostane ilişkilerine dayandığını ve Terim’in kendisine "Bu parayı değerlendirebilirsin" dediğini savundu. Parayı bahçede elden teslim aldığını belirten Erzan, Terim'den fon adı altında hiçbir zaman para almadığını söyledi.

"Paraları başkalarına ödedim"

Erzan, mahkeme başkanının "Fatih Terim'den aldığınız 700 bin doları ne yaptınız?" sorusuna, "Başkalarına faiz olarak ödedim" şeklinde cevap verdi. Ayrıca, Terim'in bankadaki hesap hareketlerinin her zaman onun onayıyla yapıldığını ve hesap hareketlerinin resmi olarak belgelendiğini belirtti.


Dava, dolandırıcılık suçlamaları çerçevesinde devam ediyor ve Erzan'ın savunmasındaki ifadeleri dikkat çekiyor. Özellikle, Fatih Terim ve diğer ünlü isimlerle olan ilişkileri ve yapılan işlemler mercek altına alınmış durumda.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa