Kızılcık Şerbeti bu akşam 68. bölümüyle ekrana gelecek!

Show TV'de 3. sezonuyla ekrana yeniden dönen ve fırtınalar estirmeye devam eden Kızılcık Şerbeti bu akşam 68. bölümüyle ekrana gelecek.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
20 Eylül 2024 17:04
GÜNCELLEME
20 Eylül 2024 17:13
Kızılcık Şerbeti bu akşam 68. bölümüyle ekrana gelecek!
Ecem Çetin Editör

Show TV'de izleyici karşısına çıkan ve ilk bölümünden itibaren dikkatleri üzerine çeken Kızılcık Şerbeti dizisi bu akşam 68. bölümüyle ekrana gelecek.

Yeni sezonuyla da adından söz ettiren ve ekranlarda fırtınalar estiren dizi, yine milyonları ekrana kilitleyecek. 

68. bölümde neler yaşanacak?

Giray’ın üvey annesi Heves ile ilişki yaşadığından habersiz olan Doğa, evliliğinin sorunsuz ilerlediğini düşünerek mutlu bir hayat sürmeye çalışıyor. Bu sırada Pembe, boşanma davasını başlatmak için harekete geçti. Abdullah, bir yandan kızını yanına almak için mücadele ederken, diğer yandan Pembe’nin açtığı boşanma davasıyla uğraşmak zorunda kalıyor. Şirket içerisinde de büyük gerilimler yaşanıyor. Mustafa, babasının şirket hisselerini dağıtırken kendisine haksızlık yapıldığını fark etti. Bu durum, Mustafa’nın babasına karşı cephe almasına neden olurken, hem şirkette hem de Ünallar’ın evinde büyük krizler doğuracak. Cemal ile Kıvılcım’ın arkadaşlıkları yavaş yavaş gelişme kaydediyor. Bebek Alev’in velayeti konusunda çaresiz kaldığını fark eden Kıvılcım, zor bir karar alarak bebeğin velayetini Abdullah’a devrediyor. Görkem ise kocasını geri kazanmak için her yolu denemeye devam ediyor. Şirket içerisindeki karışıklıkları kendi lehine çevirmeyi planlayan Görkem, bu fırsatı kullanarak evliliğini kurtarmaya çalışıyor.

“Kızılcık Şerbeti” yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00’de Show TV’de!

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa