Yalı Çapkını bu akşam 75. bölümüyle ekrana gelecek!

Star TV'de cuma akşamları büyük bir ilgiyle izlenen, sevilen dizi Yalı Çapkını bu akşam 75. bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkacak.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
20 Eylül 2024 17:38
GÜNCELLEME
20 Eylül 2024 17:52
Yalı Çapkını bu akşam 75. bölümüyle ekrana gelecek!
Ecem Çetin Editör

Star TV'nin popüler ve dikkat çeken projelerinden birisi olan Yalı Çapkını dizisi, geçtiğimiz hafta yeni sezonuyla izleyicisinin karşısına çıktı. 

Yeni sezonuyla da adından söz ettiren, Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor’un başrolünde yer aldığı dizi, bu akşam 75. bölümüyle ekrana gelecek. 

75. bölümde neler yaşanacak?

Bir düğünde tesadüfen karşılaşan Ferit ve Seyran, geçmişte kalan duygularının yeniden ortaya çıkmasıyla karmaşık bir durumla karşı karşıya kalıyor. Seyran, dışarıya mutlu bir tablo çizmeye çalışırken, Ferit için bu sahte mutluluğa katlanmak son derece zorlaşıyor. Ferit'in aniden ortaya çıkışı, Sinan tarafından bir tehdit olarak algılanıyor ve Sinan, Seyran ile olan ilişkisinde agresifleşmeye başlıyor. Beklenmedik bu karşılaşma, ikili arasındaki gerilimi iyice tırmandırıyor. Diğer yandan, Suna ise büyük bir sırrın ortaya çıkmasını engellemek için tehlikeli bir girişimde bulunuyor. Ferit ise Korhan ailesi için yaptığı çizimlerle onların hayatında önemli bir yere sahipken, Seyran ile yaşadıkları onu duygusal bir çöküşün eşiğine getiriyor. Bu durum, Korhan ailesini zora sokarken, beklenmedik birinden gelen yardım eli tüm dengeleri değiştirecek. Sinan ve Seyran, yaşanan gelişmelerin ardından büyük bir kararın arifesinde bulunuyorlar. 

Yapımını  OGM Pictures’ın üstlendiği, hikayesi Gülseren Budayıcıoğlu’na ait olan dizinin yönetmen koltuğunda Burcu Alptekin oturuyor. Diziyi Zeynep Bonçe kaleme alacak.   

Yalı Çapkını, yeni bölümüyle bu akşam 20.00’de Star’da.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa