Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz, PFDK'ya sevk edildi

Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz dün oynan Trabzonspor-Kayserispor maçından sonrasında yaptığı hareketlerden kaynaklı PFDK'ya sevk edildi.

EK
Esra Koçak Editör
YAYINLAMA
20 Eylül 2024 21:27
GÜNCELLEME
20 Eylül 2024 21:44
Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz, PFDK'ya sevk edildi
EK
Esra Koçak Editör

Trendyol Süper Lig 3. hafta erteleme maçında Trabzonspor karşısında 2-0 öne geçmesine rağmen 89 ve 90+8'de yediği gollerle sahadan 1 puanla ayrılan Kayserispor'da teknik direktör Burak Yılmaz maçın bitiş düdüğünden sonra tribündeki Trabzonsporlu taraftarlarla tartıştı.

Sosyal medyaya düşen videolarda Burak Yılmaz'ın kendisine tepki gösteren taraftarlara 'Ben hayatım boyunca bu kulübe yanlış yapmadım.' dediği görüldü. Devam eden tepkilerin ardından ise Burak Yılmaz'ın taraftarlara 'Sen adam mısın?' dediği görüldü.

PFDK'ya sevk edildi

Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz 'hakaret' sebebiyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edildi. Galatasaray ve Trabzonspor'un ise 'çirkin ve kötü tezahürat' yapıldığı için kurula sevk edildiği belirtildi.

Türkiye Futbol Federasyonu Hukuk Müşavirliği’nce 20.09.2024 tarihinde Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na yapılan sevkler açıklandı.

Kurula yapılan sevkler şu şekilde:

"1- GALATASARAY A.Ş. Kulübü’nün 17.09.2024 tarihinde oynanan GALATASARAY A.Ş.-GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. Trendyol Süper Lig müsabakasındaki “çirkin ve kötü tezahüratı” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 53. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

2- TRABZONSPOR A.Ş. Kulübü’nün 19.09.2024 tarihinde oynanan TRABZONSPOR A.Ş.-BELLONA KAYSERİSPOR Trendyol Süper Lig müsabakasındaki “çirkin ve kötü tezahüratı” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 53. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

3- BELLONA KAYSERİSPOR Kulübü antrenörü BURAK YILMAZ’ın 19.09.2024 tarihinde oynanan TRABZONSPOR A.Ş.-BELLONA KAYSERİSPOR Trendyol Süper Lig müsabakasındaki “hakareti” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 41. maddesi uyarınca 20.09.2024 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir."

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa