Rize’de okulda feci kaza: 8. sınıf öğrencisi hayatını kaybetti

Rize'nin Müftü Mahallesi'nde bulunan Rize Anadolu İmam Hatip Lisesi Ortaokul Bölümü'nde yaşanan acı olayda bir öğrenci can verdi.

AA
Kaynak AA
YAYINLAMA
20 Eylül 2024 21:50
GÜNCELLEME
20 Eylül 2024 21:54
Rize’de okulda feci kaza: 8. sınıf öğrencisi hayatını kaybetti
AA
Kaynak AA

Rize'nin Müftü Mahallesi'nde bulunan Rize Anadolu İmam Hatip Lisesi Ortaokul Bölümü'nde yaşanan trajik kazada, 8. sınıf öğrencisi Gizem Kazdal (14), okulun dördüncü katından merdiven boşluğuna düşerek ağır yaralandı.

Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı

Kazanın ardından ağır yaralı olarak Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen Kazdal, doktorların müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Yaşanan üzücü olayın ardından soruşturma başlatıldı.

Milli Eğitim Müdürü'nden taziye mesajı

Rize Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün sosyal medya hesabından bir taziye mesajı yayımlayarak duyduğu derin üzüntüyü dile getirdi. Tüfekçi mesajında, "Rize Anadolu İmam Hatip Lisesi Ortaokul Bölümü 8. sınıf öğrencisinin elim bir olay sonucu hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntüyle öğrendik. Acımız büyüktür. Rize eğitim ailesi olarak yavrumuza Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz" ifadelerini kullandı.

Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa