AK Parti'de 3 il başkanlığına atama

AK Parti Nevşehir, Ağrı ve Çanakkale il başkanlıklarında görev değişimi yapıldı. Atamalar AK Parti'nin sosyal medya hesabından duyuruldu.

AA
Kaynak AA
YAYINLAMA
20 Eylül 2024 21:54
GÜNCELLEME
20 Eylül 2024 22:06
AK Parti'de 3 il başkanlığına atama
AA
Kaynak AA

AK Parti'de değişim rüzgarı sürüyor. 3 il başkanlığına yeni atamalar yapıldı. 

AK Parti Nevşehir, Ağrı ve Çanakkale il başkanlıklarında yeni atamalar gerçekleştirildi. AK Parti Teşkilat Başkanlığı'nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayıyla Nevşehir, Ağrı ve Çanakkale il başkanlıklarında görev değişikliği yapıldı.

İşte atanan isimler

Açıklamada, Nevşehir İl Başkanlığına Muhammed Feyzi Aygün, Ağrı İl Başkanlığına İlhami Yıldız ve Çanakkale İl Başkanlığına Ömer Faruk Göktürk'ün atandığı duyuruldu.

Yeni göreve getirilen il başkanlarına başarı dilekleri iletilirken, önceki il başkanlarına ise gösterdikleri özverili çalışmalar için teşekkür edildi.

Ne olmuştu?

Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran’ın genel merkezin isteğiyle aday olmama kararını açıklamıştı. AKP Çanakkale İl Başkanı Naim Makas ve AKP Ağrı İl Başkanı Orhan Güngör, yaptıkları ayrı açıklamalarda görevlerinden istifa ettiklerini duyurmuştu.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa