Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn'e saldırı

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Sakaryaspor'un Başkanı Gökhan İn’in darp edildiği görüntüler ortaya çıktı.

EK
Esra Koçak Editör
YAYINLAMA
20 Eylül 2024 22:38
GÜNCELLEME
20 Eylül 2024 23:03
Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn'e saldırı
EK
Esra Koçak Editör

Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn, alacak verecek meselesi nedeniyle yaşandığı iddia edilen bir tartışma sırasında saldırıya uğradı. Saldırı anları kameraya kaydedilirken, saldırganın tehditkâr sözleri dikkat çekti.

Tehditler savurdu 

Görüntülerde, saldırganın Başkan Gökhan İn ile konuşurken tehditler savurduğu ve ardından İn'e fiziksel müdahalede bulunduğu anlar yer aldı. Saldırgan, konuşması sırasında ayağa kalkarak İn'i darp ederken, şu sözleri sarf etti:

"Dinle beni. İsim kullanmayacaksın. Artık basın açıklaması yok. Bu işler bitti. Birol'un aldığı 150 bin TL'yi de bu hafta sen ödeyeceksin. Duyuyor musun beni? Bana bak!"

Başkan Gökhan İn ise bu tehditlere sakin bir şekilde karşılık vererek, "Tamam oğlum, sakin ol. Bende kalp var biliyorsun değil mi? Tamam." dedi. Ancak saldırganın "Olamayacak bunlar" şeklindeki sözleriyle video sona erdi.

Sakaryaspor Kongresi Pazar Günü Yapılacak

Geçtiğimiz hafta yapılan Sakaryaspor’un olağanüstü genel kurulunda yeterli çoğunluk sağlanamamıştı. Kongre öncesinde Başkan Gökhan İn ile adaylardan Metin Kurtuluş arasında bir görüşme gerçekleştirilmişti. Sakaryaspor’un kongresi, 22 Eylül Pazar günü Sakarya Atatürk Stadı'nda çoğunluk aranmaksızın yeniden yapılacak.

Olayın, kulübün kongre sürecindeki gerilimle bağlantılı olup olmadığı ise henüz netlik kazanmadı.


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa