Sahnede fenalaşan şarkıcı Metin Arolat hayatını kaybetti

Kadıköy'de sahne aldığı otelde şarkı söylediği sırada fenalaşan 52 yaşındaki Metin Arolat, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

AY
Arif Yücel Editör
YAYINLAMA
21 Eylül 2024 04:28
GÜNCELLEME
21 Eylül 2024 04:41
Sahnede fenalaşan şarkıcı Metin Arolat hayatını kaybetti
AY
Arif Yücel Editör

Kadıköy'de bir otelde sahne alan 52 yaşındaki ünlü şarkıcı Metin Arolat, şarkı söylediği sırada fenalaşarak bayıldı. Hemen hastaneye kaldırılan Arolat, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olay Anı ve Müdahale

Kozyatağı'nda bir otelde sahne aldığı sırada rahatsızlanan Arolat, ilk müdahale sonrası hızla özel bir hastaneye kaldırıldı. Ancak yoğun çabalara rağmen Arolat'ın hayatını kaybettiği açıklandı.

Sevenlerinden Başsağlığı Mesajları

Arolat'ın vefatı müzik dünyasında büyük üzüntüyle karşılandı. Yakın arkadaşları ve sanat camiası, sosyal medya üzerinden başsağlığı mesajları paylaştı.

Metin Arolat

Metin Arolat, 28 Mayıs 1972'de İzmir'de doğdu ve Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü'nden mezun oldu. İstanbul'da Osman Üstündağ'ın reklam ajansında yönetmen yardımcısı olarak kariyerine başladı ve çalıştığı kısa filmlerden biri Cannes Film Festivali'nde Altın Aslan ödülünü aldı. Arolat, kariyerine kısa bir süre ABD'de devam ederek Chicago'daki Illinois Üniversitesi'nde reklamcılık eğitimi aldı. Türkiye'ye döndükten sonra, Tarkan'ın klip çekimlerinde görev aldı.

1995 yılında "Ayrılık Olmaz" albümüyle müzik kariyerine başlayan Arolat, yönetmenlik ve şarkıcılığı bir arada yürüttü. "Karavan", "Yine Bir Başıma", "Lütfen Yaz Gelsin", "Çok Daha Ötesi", "Kabul Et" gibi albümlere imza atarken, aynı zamanda birçok markanın reklam filmlerinde yönetmen olarak görev yaptı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa