Cezaevinden çıkan Bahar Candan'dan ilk açıklama

Bahar Candan için, dün görülen duruşmada tahliye kararı çıkmıştı. İşte karar sonrası Candan'dan ilk açıklama...

AY
Arif Yücel Editör
YAYINLAMA
21 Eylül 2024 06:50
GÜNCELLEME
21 Eylül 2024 06:50
Cezaevinden çıkan Bahar Candan'dan ilk açıklama
AY
Arif Yücel Editör

Dolandırıcılık ve suç örgütüne üye olmak suçlarından tutuklu yargılanan Bahar Candan, dün görülen duruşmada tahliye edildi. Küçükçekmece 5. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından verilen kararla, Candan’ın da aralarında bulunduğu 6 sanık serbest bırakıldı.

"Özüme Döndüm"

Tahliye kararı sonrasında Silivri'deki Marmara Cezaevi'nden çıkan Bahar Candan, gazetecilere duygusal bir açıklama yaptı. Candan, cezaevinde geçirdiği süreci bir "yeniden doğuş" olarak nitelendirerek şunları söyledi:

"Özüme döndüm diyebilirim, 10 aylık süre benim için çok iyi bir deneyimdi. Ailemin bana öğrettiklerini hatırladım, onlara kavuşacağım için çok mutluyum. Cezaevinde derslerime çalıştım, çünkü uzun zamandır okuluma gitmiyordum. Ailemi ve erkek arkadaşımı çok özledim."

Ailesiyle Gurur Duyduğunu Vurguladı

Candan, ailesinin hukukla yakından ilgilendiğini belirterek babasının ve ablasının hukukçu olduğunu hatırlattı: "Her ne kadar sosyal medyada son yıllarda dejenere bir görüntü çizmiş olsam da, böyle bir aileden geliyorum. Ailemin bana öğrettiklerine döndüğümü hissediyorum."

Cezaevinde geçirdiği sürecin kendisine kazandırdıklarıyla ilgili açıklamalar yapan Bahar Candan, yeni bir sayfa açmanın sinyallerini verdi.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa