Bursa'da ehliyetsiz sürücü kabusu yaşattı...

Bursa'da, ehliyetsiz sürücünün kullandığı otomobil kaldırıma daldı. Kazada 4 kişi yaralandı... İşte kazaya dair detaylar...

AY
Arif Yücel Editör
YAYINLAMA
21 Eylül 2024 08:25
GÜNCELLEME
21 Eylül 2024 08:25
Bursa'da ehliyetsiz sürücü kabusu yaşattı...
AY
Arif Yücel Editör

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde ehliyetsiz sürücü Kerem A. (17) tarafından kullanılan otomobil, önce kaldırımda yürüyen bir yayaya, ardından bir cipe çarparak takla attı. Kazada, sürücü ile birlikte otomobildeki iki kişi ve yaya yaralandı.

Kaza, gece saat 03.30 sıralarında Zafer Mahallesi'nde, Ankara Yolu Caddesi üzerinde meydana geldi. Ehliyetsiz Kerem A.'nın kullandığı 16 BFT 900 plakalı otomobil, sürücüsünün kontrolünü kaybetmesi sonucu kaldırımda yürüyen G.A.'ya çarptıktan sonra, 16 BDE 221 plakalı bir cipe çarparak takla attı. Olay sonucunda, Kerem A., yanında bulunan E.K. ve A.D. ile yaya G.A. yaralandı.

Kazayı gören çevredeki vatandaşlar, hemen yaralıların yardımına koşarak durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra, yaralıları Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk etti. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Kaza nedeniyle trafiğin tek şeritten kontrollü sağlandığı yolda, temizlik çalışmaları ve araçların kaldırılması sonrası trafik normale döndü. Kaza ile ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa