Feramuz Üstün, Mansur Yavaş’ın siyasi danışmanı oldu!

Gelecek Partisi'nden istifa eden Feramuz Üstün, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın siyasi danışmanı oldu.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
21 Eylül 2024 10:02
GÜNCELLEME
21 Eylül 2024 11:00
Feramuz Üstün, Mansur Yavaş’ın siyasi danışmanı oldu!
Ecem Çetin Editör

Gelecek Partisi'nin kurucularından birisi olan ve genel başkan yardımcılığı görevini üstlenen Feramuz Üstün, mayıs ayında istifa etti.

Ayrılığına ilişkin açıklama yapan Üstün, kuruluşundan beri içerisinde olduğu Gelecek Partisi’ndeki görevinden şahsi işlerinden dolayı, Genel Başkan Ahmet Davutoğlu'nun müsaadesi ve helalliğini alarak ayrıldığını ifade etti.

Feramuz Üstün, açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı; 

 

Üstün, yeni göreviyle gündeme geldi. Feramuz Üstün, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın yeni siyasi danışmanı oldu. Üstün, 31 Mart 2024'te yapılan yerel seçimlerde Yavaş'a destek vermiş ve kampanyasında çalışmıştı. 

Feramuz Üstün kimdir? 

Feramuz Üstün, 10 Aralık 1970 tarihinde Kelkit'te dünyaya geldi. Üstün, siyaset yolculuğuna Büyük Birlik Partisi (BBP) ile başladı. Feramuz Üstün, bu partide Altındağ İlçe Başkanlığı, Ankara il başkan yardımcılığı ve MKYK üyeliği yaptı. BBP'den sonra AK Parti'ye geçen Üstün, AK Parti Ankara İl Başkan Yardımcılığı, Altındağ Belediye Meclisi üyeliği, Ankara Büyükşehir Belediye Meclis üyeliği yaptı. Üstün, AK Parti'de 2011-2015 tarihlerinde Gümüşhane milletvekilliği yaptı.

 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa