Beren Saat, yeni filmindeki partnerleri belli oldu!

Gizli Dolap filmiyle izleyenlerinin karşısına çıkacak olan ünlü oyuncu Beren Saat, filmde Yiğit Özşener ve Furkan Andıç'la kamera karşısına geçecek.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
21 Eylül 2024 11:10
GÜNCELLEME
21 Eylül 2024 11:57
Beren Saat, yeni filmindeki partnerleri belli oldu!
Ecem Çetin Editör

Birçok projede rol alan ünlü oyuncu Beren Saat, son olarak Aşk-ı Memnu dizisindeki partneri Kıvanç Tatlıtuğ ile "İstanbul İçin Son Çağrı" filminde kamera karşısına geçti. 

Yeni projesi oldukça merak edilen Beren Saat'ten film müjdesi geldi. Ünlü oyuncu Gizli Dolap filminde sevenlerinin karşısına çıkacak. 

Dijital dizi- film platformu Prime Video’da yayınlanacak olan filmde güzel oyuncu, gazeteci, köşe yazarı Rengin Alaz karakterini canlandıracak. 

24 Eylül'de çekimleri başlayacak olan Gizli Dolap filminde Beren Saat'in partnerleri belli oldu.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Güzel oyuncu, Yiğit Özşener ve Furkan Andıç ile başrolü paylaşacak. Özşener, Rengin Alaz'ın eşi Barış'a, Andıç ise gençlik aşkı Cem'e hayat verecek.

Yapımını OGM Pictures'ın yapımcılığını Onur Güvenatam’ın üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Caner Alper ile Mehmet Binay oturacak. Diziyi Burcu Görgün kaleme alacak.

Beren Saat kimdir?  

Beren Saat, katıldığı ve ikinci olduğu Türkiye’nin Yıldızları yarışmasından sonra oyunculuk kariyerine adım atmıştır. Beren Saat, 2004 yılında “Aşkımızda Ölüm Var” dizisiyle kariyer yolculuğuna başlamıştır. Güzel oyuncu, oynadığı dönemde ilgiyle izlenen, Türk televizyon tarihinin en popüler projelerinden birisi olan Aşk-ı Memnu ile adını geniş kitlelere duyurdu. Oyuncu, Aşka Sürgün, Hatırla Sevgili, Fatmagül'ün Suçu Ne?, Muhteşem Yüzyıl Kösem, Atiye gibi projelerde rol almıştır. 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa