Mourinho'nun derbi planı hazır: Osimhen hedefte

Fenerbahçe teknik direktörü Mourinho, Galatasaray derbisi için planını hazırladı. Mourinho'nun, Osimhen'e karşı özel önlem alacağı iddia edildi.

Hakan Öksüz Editör
YAYINLAMA
21 Eylül 2024 11:18
GÜNCELLEME
21 Eylül 2024 11:47
Mourinho'nun derbi planı hazır: Osimhen hedefte
Hakan Öksüz Editör

Ligde son olarak Kasımpaşa'yı 2-0 mağlup eden Fenerbahçe'nin teknik direktörü Jose Mourinho, bu akşam karşılaşacakları ezeli rakipleri Galatasaray hakkında dikkat çekici yorumlarda bulundu. 

Mourinho: "Benim için normal bir maç"

Mourinho, "Galatasaray maçına baktım. Yapacak bir şeyim yoktu, yatağımdaydım. Benim için normal bir maç." diye konuştu. Portekizli teknik adamın kullandığı bu ifadeler, sosyal medyada tartışmalara neden oldu.

Okan Buruk'u mat etmek istiyor

Hafta boyunca takımı Galatasaray derbisine hazırlayan Portekizli teknik adam, detaylı analizlerini oyuncularına aktardı. 

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk'u sahada mat etmek isteyen Mourinho'nun hedefi, sarı-kırmızılıların zaaflarını oyuncularına ezberletti.

Hedef, orta sahada hakimiyet kurmak

Mourinho, orta sahada hakimiyet kurarak oyunu domine etmeyi planlıyor. Sarı-lacivertlilerin, orta sahada Galatasaray'ın pas yollarını kesmyi hedeflediği kaydedildi.

Osimhen'e karşı özel önlem

Galatasaray'ın forveti Victor Osimhen'e karşı özel önlemler alındı. Mourinho, stoperlerini Nijeryalı golcü konusunda özellikle uyardı. 

Osimhen'in boş bırakılmasını istemeyen Mourinho, oyuncularına "Onu sürekli baskı altında tutun." direktifini iletti.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa