ATV'nin yeni dizisi Kör Nokta bu akşam başlıyor!

Uzun bir süredir büyük bir merakla beklenen ATV'nin yeni dizisi "Kör Nokta" bu akşam ilk bölümüyle ekrana gelecek.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
21 Eylül 2024 12:06
GÜNCELLEME
21 Eylül 2024 12:16
ATV'nin yeni dizisi Kör Nokta bu akşam başlıyor!
Ecem Çetin Editör

Rabia Soytürk, İsmail Ege Şaşmaz, Çağla Boz'un başrolünü paylaştığı "Kör Nokta" dizisi izleyicisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 

İnsanların büyük bir merakla beklediği, sürükleyici hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken, beğeni toplayan dizi, ATV'de izleyici karşısına çıkacak. 

Sezonun iddialı yapımları arasında yer almaya hazırlanan, bir adalet savaşının hikayesini ekrana taşıyacak olan "Kör Nokta" dizisi bu akşam başlıyor.  

Dizi, bu akşam ilk bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkacak.

Dizinin konusu;

Aslım Gencer, geleceği oldukça parlak olan, başarılı genç bir avukattır. Uzun zamandır ailesinin yanında çalışan Alptekin ailesinin oğlu Cihan ile mutlu bir birliktelik sürdürmektedir. İki genç, aşklarını ailelerine açıklayıp evlilik kararlarını duyurmak için uygun anı beklerken, hayatlarının akışını tamamen değiştirecek bir olayla karşı karşıya kalır. Olaylar, Cihan'ın kız kardeşi İpek'in doğum günü gecesinde yaşanan trajik bir trafik kazası ile aniden bambaşka bir yöne evrilir. Bu büyük kazadan sonra Aslım ve Cihan’ın hayatı bir daha asla eskisi gibi olmayacaktır. Kazanın ardından, Aslım’ın en yakın arkadaşı Gece de dahil olmak üzere herkes, olayın gerçek sorumlusunu gizlemek için büyük bir suç ortaklığına sürüklenir.

Yapımını Sinegraf'ın yapımcılığını Osman Sınav'ın üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Yusuf Ömer Sınav oturuyor. Diziyi,  Funda Alp ve Didem Kaplan kaleme alıyor.  

Dizinin oyuncu kadrosunda; Ruhi Sarı, Yalçın Hafızoğlu, Aylin Kabasakal, Cansu Fırıncı, Kürşat Alnıaçık, Şendoğan Öksüz, İrem Bakırtaş, Göktan Oktay Göztepe, Mehtap Bayri, Görkem Kasal, Erhan Çirçioğlu,  İlayda Çevik, Hilmi Özçelik, Öyküsu Özyürek,  Cihangir Köse gibi isimler yer alıyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa