Bakan Yerlikaya, hizmete sunulan yeni motosikletlerden birini kullandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, kaskını takarak, Emniyet ve Jandarma teşkilatları için hizmete konulan yeni motosikletlerden birini kullandı.

AA
Kaynak AA
YAYINLAMA
21 Eylül 2024 13:00
GÜNCELLEME
21 Eylül 2024 13:43
AA
Kaynak AA

İçişleri Bakanı Yerlikaya, yeni motosikletleri test etti

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Jandarma ve Emniyet teşkilatlarının kullanımına sunulan yeni motosikletleri bizzat denedi. Yerlikaya, sosyal medya üzerinden paylaştığı bir gönderiyle, Jandarma ve Emniyet için tahsis edilen 7 bin 204 yeni aracın hizmete giriş töreni öncesinde bu motosikletlerle bir test sürüşü yaptığını duyurdu.

Güvenlik güçlerine dinamizm katacak yeni motosikletler

Bakan Yerlikaya, paylaşımında yeni motosikletlerin, özellikle önleyici asayiş hizmetleri, trafik denetimleri ve suçla mücadele operasyonlarında güvenlik güçlerine hız, donanım, etkinlik ve güç kazandıracağını vurguladı. "Her şey ülkemizin huzuru için..." diyen Yerlikaya, yeni araçların güvenlik güçlerine ve vatandaşlara hayırlı olmasını temenni etti.

Bakan Yerlikaya’dan dinamik paylaşım

Ali Yerlikaya, motosikletle gerçekleştirdiği deneme turunun video görüntülerini de paylaşarak, yeni araçların teşkilatlara katkısını gözler önüne serdi. Bu yeni donanımların, Jandarma ve Emniyet teşkilatlarının operasyonel kabiliyetlerini artırarak, daha etkin bir hizmet sunmalarını sağlayacağı belirtildi.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa