Kızılcık Şerbeti'nin 69. bölüm tanıtımı!

Show TV'de cuma akşamları ekrana gelen, ilk bölümünden itibaren ilgiyle izlenen Kızılcık Şerbeti, 68. bölümüyle yine izleyicisini ekrana kilitledi.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
21 Eylül 2024 13:37
GÜNCELLEME
21 Eylül 2024 13:47
Kızılcık Şerbeti'nin 69. bölüm tanıtımı!
Ecem Çetin Editör

Son dönemin dikkat çeken projelerinden birisi olan, Show TV'de cuma akşamları milyonları ekrana kilitleyen Kızılcık Şerbeti dizisi dün 68. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. 

Yeni sezona iyi bir başlangıç yapan ve ekranlarda fırtınalar estirmeye devam eden dizinin yeni bölümü yine büyük ilgiyle izlendi. 

Kızılcık Şerbeti; AB grubunda 7.66 izlenme oranı, 25.70 izlenme payı, ABC1’de 7.53 izlenme oranı ve 22.93 izlenme payı, Total grubunda ise 6.26 izlenme oranı, 19.34 izlenme payı aldı. 

Dizinin yeni bölüm tanıtımı, izleyicileri heyecanlandıran sahnelerle dolu. Fatih’in, Görkem’in yardımıyla şirkete yatırımcı bulması ve Abdullah’ın, "Şirketin tek yetkilisi sen olacaksın" diyerek Fatih’e güvenini göstermesi, bölümün önemli gelişmelerinden biri olarak öne çıkıyor. Ancak asıl dikkat çeken nokta, Abdullah ve Kıvılcım arasında başlayacak gibi görünen velayet savaşı. Tanıtımda, Abdullah’ın bakıcının Alev bebeğe ilaç verdiğini öğrendiği anda Kıvılcım’ın eve gelmesi, izleyicilerde büyük merak uyandırdı. Bu olay, Kıvılcım ve Abdullah arasında büyük bir gerilime yol açarken, velayet mücadelesinin ilk sinyalleri de verilmiş oldu. Kıvılcım’ın Abdullah’a yönelik "İyi sarıl kızına, bu son sarılman olacak!" sözleri, ilerleyen bölümlerde yaşanacak büyük bir çatışmanın habercisi.

Yapımını Gold Film'in yapımcılığını Faruk Turgut'un yaptığı diziyi Zeynep Gür ve Melis Civelek kaleme alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise, Hakan Kırvavaç ( KETCHE) üstleniyor.  

İşte Kızılcık Şerbeti 69. bölüm 1. tanıtım;

https://www.youtube.com/watch?v=t4AqGLvV-d8

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa