Prens'in yıldızı Giray Altınok, baba oldu!

Prens dizisiyle adından söz ettiren ve gündemden düşmeyen ünlü oyuncu Giray Altınok, baba oldu. Oyuncu, güzel haberi paylaşımla duyurdu.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
21 Eylül 2024 14:25
GÜNCELLEME
21 Eylül 2024 15:44
Prens'in yıldızı Giray Altınok, baba oldu!
Ecem Çetin Editör

BluTV'nin sevilen ve en çok izlenen projelerinden birisi olan "Prens" dizisinin senaristliğini ve başrolünü üstlenen ünlü oyuncu Giray Altınok, son dönemin en çok konuşulan isimlerden bir tanesi.

Oyunculuk performansıyla büyük beğeni toplayan ve kısa sürede popüler isimlerden birisi haline gelen Giray Altınok'tan müjdeli bir haber geldi. 

Kendisi gibi oyuncu Cansu Diktaş ile 2018 yılından beri evli olan Giray Altınok baba oldu. 

Ünlü oyuncu, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla güzel haberi duyurdu.

"Hoş geldin oğlum"

Hastaneden bir paylaşım yapan Prens'in yıldızı, Emir ismini verdiği oğlunun adının yazılı olduğu kapı süsünün fotoğrafını paylaşarak, "Hoş geldin oğlum" notunu düştü. 

Ünlü ismin paylaşımına çok sayıda beğeni ve yorum geldi. 

Giray Altınok kimdir?

Oyuncu, 11 Aralık 1983 tarihinde İzmir'de dünyaya geldi. Akademi 35 Buçuk'ta oyunculuk eğitimi alan Giray Altınok, beyaz perde ile oyunculuk sektörüne adımını attı. Ünlü oyuncu, 2011 yılında izleyici karşısına çıkan Kaybedenler Kulübü adlı filminde kamera karşısına geçti. Show TV'nin sevilen komedi programı "Güldür Güldür Show"da oyunculuk yapan Giray Altınok, bu programla adını duyurdu. Ünlü son olarak ise Prens dizisiyle hayranlarının karşısına çıktı. Giray Altınok, senaristliğini ve başrolünü üstlendiği dizi ile adını geniş kitlelere duyurdu. Giray Altınok, Labirent, Hababam Sınıfı Yeniden, Baba Parası, Hababam Sınıfı Yaz Oyunları, Kurşun, Buyur Bi'De Burdan Bak gibi projelerde rol aldı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa