"Days Gone" tutkunlarına müjde

PlayStation 4'ün efsanevi oyunlarında "Days Gone" oyununun, yenilenmiş versiyonuyla PlayStation 5 için piyasaya sürüleceği iddia edildi.

Hakan Öksüz Editör
YAYINLAMA
21 Eylül 2024 17:11
GÜNCELLEME
21 Eylül 2024 17:49
''Days Gone'' tutkunlarına müjde
Hakan Öksüz Editör

2019 yılında Sony Bend tarafından geliştirilen Days Gone, PlayStation 5 için yenilenmiş bir versiyonla oyuncularla tekrar buluşabilir. 

Sektördeki son sızıntılara göre, PlayStation 4’te büyük yankı uyandıran bu açık dünya zombi oyunu, Days Gone Remaster adıyla PS5 için yeniden piyasaya sürülecek.

PS5 Pro için sürpriz duyurular

Sony’nin önümüzdeki günlerde yılın son State of Play etkinliğini düzenlemesi bekleniyor. 

Bu etkinlikte PS5 Pro’ya özel yapımların öne çıkacağı düşünülüyor. PS4’te çıktığında büyük ses getiren Days Gone, PS5 Pro ile bir kez daha gündeme gelebilir.

Yeni oyun gelmeyecek, remaster gündemde

Sony Bend stüdyosu daha önce yeni bir Days Gone oyunu üzerinde çalışmadıklarını açıklamıştı. Bu remaster sürümü (yenilenmiş versiyon) ise stüdyonun mevcut projelerine dair bazı ipuçları verebilir. 

Oyunun zaten PS4’te oynanabilir olduğunu göz önünde bulundurulursa, remaster versiyonunun oyuncular tarafından nasıl karşılanacağı belirsizliğini koruyor.

Etkinlikte hangi oyunlar tanıtılacak?

Bu ay gerçekleştirilecek etkinlikte PS5 ve PS5 Pro için yeni görüntüler ve oynanış videoları paylaşılabilir. Astro Bot için yeni bir DLC ve bir süredir beklenen Metal Gear Solid remaster’ı da etkinlikte tanıtılabilir.

PS5 Pro destekli oyunlar

Alan Wake 2, Assassin’s Creed: Shadows, Final Fantasy 7 Rebirth ve Gran Turismo 7 gibi oyunlar da PS5 Pro’nun güçlendirilmiş donanımından faydalanarak oyuncularla buluşacak.

Alan Wake 2

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa