Deha dizisi başlıyor: Yarın akşam ilk bölümüyle ekrana gelecek

Show TV'de izleyici karşısına çıkacak olan ve bir süredir merakla beklenen Deha dizisi yarın akşam ilk bölümüyle ekrana gelecek.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
21 Eylül 2024 17:31
GÜNCELLEME
21 Eylül 2024 17:39
Deha dizisi başlıyor: Yarın akşam ilk bölümüyle ekrana gelecek
Ecem Çetin Editör

Başrolünde Aras Bulut İynemli, Uğur Polat, Taner Ölmez, Ahsen Eroğlu'nun yer aldığı, Show TV'nin yeni iddialı dizisi Deha, izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. 

Yeni sezonun iddialı yapımlarından birisi olmaya hazırlanan, tanıtımlarıyla büyük beğeni toplayan Deha dizisi, yarın akşam ekran yolculuğuna başlayacak. 

İzleyiciler tarafından büyük bir merakla beklenen, biri iyilikte, diğeri kötülükte deha olan baba-oğulun yıllar sonra karşı karşıya geldiği ve intikam arayışıyla şekillenen derin bir hikayesini ekrana taşıyacak olan dizi, saat 20.00'da ilk bölümüyle ekrana gelecek. 

1. bölümde neler yaşanacak?

Matematik dehası Devran, doktora tezinde önemli bir teoreme imza atarak akademik dünyada büyük yankı uyandırdı. Bu başarısıyla üniversiteden burs almayı başaran Devran, çocukluk aşkı Esme ile Amerika’ya gitme hayalleri kuruyor. Ancak bu büyük başarıyı herkesin bilmesini istemiyor; sadece bir kişinin, yıllar önce onu ve ailesini terk eden babası İskender’in haberdar olmasını arzuluyor. Devran, ailesini İskender’in etkisinden uzak tutmaya çalışsa da en küçük kardeşi Boran’ın ona ilgi duymasını engelleyemiyor. Yıllar sonra Boran ile karşılaşan İskender’in ise farklı planları var. Boran’ın İskender’in dünyasına adım atmasıyla birlikte Devran’ın Amerika’ya gitme planları da değişmek zorunda kalıyor.

Yapımını Ay Yapım'ın yapımını Kerem Çatay'ın üstlendiği dizisinin yönetmen koltuğunda Umut Aral oturuyor. Diziyi başarılı senarist Damla Serim kaleme alıyor.  

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa