Beypazarı'nda Belediye Başkanının koruması iki kişiyi yaraladı

Ankara Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap'ın koruması Kamil Kasap, restoranda yaşanan tartışma sonrası iki kişiyi silahla yaraladı.

Kübra Şenal Editör
YAYINLAMA
21 Eylül 2024 18:16
GÜNCELLEME
21 Eylül 2024 18:35
Beypazarı'nda Belediye Başkanının koruması iki kişiyi yaraladı
Kübra Şenal Editör

Olay, dün gece saatlerinde Bankalar Caddesi'nde bir restoranda meydana geldi. Belediye Başkanı Özer Kasap'ın koruması ve aynı zamanda yeğeni olan Kamil Kasap, restoranda Serkan Damak ve Murat Köksal ile karşılaştı. İkili arasında başlayan sözlü tartışma kısa süre içinde restoran dışına taşarak kavgaya dönüştü. Kavganın büyümesiyle Kamil Kasap, üzerindeki tabancayla Serkan Damak ve Murat Köksal’a ateş etti. Olayda, Murat Köksal karın bölgesinden, Serkan Damak ise bacağından yaralandı.

Yaralılar hastaneye kaldırıldı şüpheli ev hapsine alındı

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, yapılan ilk müdahalenin ardından Bilkent Şehir Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı. Olayın faili Kamil Kasap, polis tarafından gözaltına alındı ve emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Nöbetçi hakimlik, Kasap hakkında ev hapsi kararı verdi.

Melih Gökçek kararı eleştirdi

Olay anı, çevredeki bir kişi tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerde, silahla yaralanan iki kişinin yerde yattığı ve çevredekilerin müdahale ettiği anlar yer alıyor.

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek de söz konusu görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı. Gökçek, kavganın Serkan Damak ve Murat Köksal'a seçim öncesinde verilen sözlerin tutulmaması nedeniyle çıktığını öne sürdü. Öte yandan Gökçek Kamil Kasap’a verilen ev hapsi kararını eleştirdi.

"İşte Mansur adaleti"

Eski ABB Başkanı Melih Gökçek, olayla ilgili yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Beypazarı Belediye Başkanının yeğeni ve koruması açıktan silahla iki adam vuruyor, ama mahkeme ev hapsi veriyor. İşte Mansur’un yargı üzerindeki tesiri… Özer Kasap’ın koruması Kamil Kasap, seçim sonrası işe almaya söz verdikleri Serkan Damak’ın yeğeni için verilen sözü tutmuyor, ayrıca belediyede aile yaşam merkezinde yengesinin yerini değiştirmeye söz verip, o sözünü de tutmuyor. Murat Köksal Serkan’ın arkadaşı. Kamil Kasap alkollü bir ortamda bu iki kişiyle karşılaşıp tartışma çıkınca Kamil Kasap tabancasını çekip Murat Köksal’ı karnından, Serkan Damar’ı ayağından vuruyor. Olay Adliye’ye intikal ediyor. İki yaralı şehir hastanesine kaldırılıyor.

Yoğun bakıma alınan Murat Köksal’a, kaval kemiği dağılan Serkan Damak’ın açık durumlarına rağmen Kamil Kasap tutuklanmıyor. Ev hapsi veriliyor… Bu kararı savcı ve hakim nasıl veriyor anlamak mümkün değil. Her zaman söylüyorum… Mansur’un yargı üzerinde ayrı bir tesiri var. Bu olaydan daha somut bir delil olabilir mi? Adam iki kişi vuruyor. Vurduğu adam yoğun bakımda, ama adam içeri atılmıyor. İşte Mansur adaleti…

Vurulma anları, ‘ambulans çağırın’ feryatları aşağıda görüntüde... Bu görüntülere rağmen sanığı tutuklamayan adaleti nasıl kabulleneceğiz?"

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa