İsrail soykırımın 351'inci gününde Gazze'de bir marketi hedef aldı

İşgalci güçlerin Gazze’de bir marketi hedef aldığı hava saldırısında, aralarında çocukların da bulunduğu çok sayıda yaralı olduğu bildirildi.

AA
Kaynak AA
YAYINLAMA
21 Eylül 2024 18:39
GÜNCELLEME
21 Eylül 2024 18:56
İsrail soykırımın 351'inci gününde Gazze'de bir marketi hedef aldı
AA
Kaynak AA

Gazze'nin merkezinde bulunan bir market, katil İsrail tarafından gerçekleştirilen hava saldırısına hedef oldu. Saldırı sırasında markette bulunan sivillerden biri yaşamını yitirirken, yaralananlar arasında çocukların da olduğu bildirildi. Enkaz altından çıkarılan yaralılar ve saldırıda hayatını kaybeden kişinin naaşı, bölgedeki sağlık ekipleri tarafından El-Ehli Baptist Hastanesi'ne taşındı.

15 Filistinli yaralandı

Yaralanan 15 Filistinli, acil müdahaleler için El-Ehli Baptist Hastanesi'ne sevk edildi. Sağlık ekipleri, durumu ağır olan yaralıların tedavisine hastanede devam ederken, saldırıda hayatını kaybeden Filistinlinin kimliği henüz açıklanmadı.

İsrail zulmü bitmiyor

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları devam ederken, bölgedeki insani kriz derinleşiyor. Uluslararası toplum ise yaşanan can kayıpları ve sivil hedeflere yönelik saldırılar nedeniyle İsrail'e yönelik tepkilerini dile getiriyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa