Telefonunu çaldığını iddia ettiği 2 kişiyi bacaklarından vurdu

Antakya'da Erdem K. (42) telefonunu çaldıklarını iddia ettiği 2 kişiyi tabanca ile bacaklarından vurdu.

EK
Ersin Küçükbarak Editör
YAYINLAMA
22 Eylül 2024 15:16
GÜNCELLEME
22 Eylül 2024 15:31
Telefonunu çaldığını iddia ettiği 2 kişiyi bacaklarından vurdu
EK
Ersin Küçükbarak Editör

Kepez ilçesi Şelale Mahallesi 5664 Sokak’ta  saat 10.00 sıralarında silahlı yaralama olayı yaşandı.

Erdem K., 07 MZR 45 plakalı hafif ticari aracını zeytinlik alana park ederek uyudu.

Uyandığında telefonunun olmadığını fark eden Erdem K., zeytinlik alandaki kanepe üzerinde oturan Taha T. ile Ekrem Ş.'nin yanına giderek telefonunu almakla suçladı.

Taha T. ile Ekrem Ş., suçlamayı reddedince aralarında tartışma çıktı. Bu sırada aracına giderek tabancasını alan Erdem K., Taha T. ile Ekrem Ş.’yi bacaklarından vurdu.

Erdem K., bölgeden ayrılırken çevredekiler ihbarda bulundu. Olay yerine gelen sağlık ekibi, Ekrem Ş.'nin sol bacağında mermi giriş çıkışı olduğunu belirlerken Taha T.'nin sağ bacağını merminin sıyırdığı anlaşıldı.

Ekrem Ş., acil yardım ekibi tarafından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Taha T. ise kendi imkanlarıyla hastaneye gideceğini belirterek olay yerinden ayrıldı.

İhbarın arıdan harekete geçen polis ekipleri, 2 kişiyi bacağından vuran Erdem K.’yi çok uzaklaşmadan yakaladı.

Polisler, Erdem K.'yi olay yerine getirdi. Ancak araçtan indirileceği sırada polislere direnen şüpheli ekiplere zor anlar yaşattı. Polisler şüpheliyi, biber gazı ile etkisiz hale getirildikten sonra kelepçeleyip ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürdü.

Olay yeri inceleme ekipleri bölgede bulunan 2 boş kovana el koydu.

Sağ bacağından yaralanan Taha T., ekiplere olayı anlatttı. Şüphelinin, aracından indikten sonra telefonunu çaldıklarını ifade ederek yanlarına geldiğini belirten Taha T.,  telefonu almadıklarını söylemelerine rağmen inandırmadıklarını dile getirdi.

"Hatta 'Al ara' dedim, kendi telefonumuzu verdim" diyen Taha T., "Benim telefonumla aracına gideceği esnada 'Telefonum' diye de seslendim. Sonra gitti arabasından tabancasını alarak yanımıza geldi. Sonrasında tabancayla bize sıkarak kaçtı" ifadelerini kullandı.

Taha T., şüpheliyi tanımadıklarını aktardı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa