Sakaryaspor'da başkanlığa Cumhur Genç seçildi

Tokatlama ve tehdit görüntüleriyle gündeme gelen Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn yerine Cumhur Genç başkanlığa seçildi.

EK
Ersin Küçükbarak Editör
YAYINLAMA
22 Eylül 2024 16:51
GÜNCELLEME
22 Eylül 2024 17:26
Sakaryaspor'da başkanlığa Cumhur Genç seçildi
EK
Ersin Küçükbarak Editör

Sakaryaspor Kulübü Başkanı Gökhan İn, geçen hafta tokatlama ve tehdit videosuyla gündeme gelmişti.

 Kulüp bugün Olağanüstü Genel Kurul'unu gerçekleştirdi.

Yeni Sakarya Atatürk Stadı'nda gerçekleştirilen seçimli olağanüstü genel kurulda mevcut başkan Gökhan İn tekrar adaylığını koymadı.

İn ve yönetimi, 255 delegenin katıldığı genel kurulda mali ve idari yönden ibra edilmedi. Daha sonra yapılan açık oylamada Cumhur Genç,  üçüncü kez Sakaryaspor Kulüp Başkanlığına seçildi.

Genç teşekkür konuşmaaında, yaklaşık 80 gün önce görevi devrettiğini hatırlattı.

İn ve yönetim kurulunun imkanları çerçevesinde bir şeyler yapmaya çalıştığına işaret eden Genç, Sakaryaspor için kim emek veriyorsa bunun çok değerli olduğunun altını çizdi.

Genç, ancak İn Yönetiminin yapamadığını ve kongre kararı aldığını belirtti. Bu süreçte şehrin büyüklerinin Sakaryaspor'un kendilerine ihtiyacı olduğunu söylediklerini aktaran Genç, "Konu Sakaryaspor olduğu zaman gerisi teferruat oluyor. Tekrar buradayız." şeklinde konuştu.

Genç, yapacakları projeleri anlattığı konuşmasında Sakaryaspor'un her zaman yanında olan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar'a teşekkürlerini  iletti.

Kongre üyeleriyle konuşması sırasında "Sakaryaspor'un şu anki durumuyla düşme hattı arasında 1 puan fark" olduğuna dair bir sohbet geçtiğini dile getiren yeni başkan Genç,  aşağı değil yukarı baktıklarını vurguladı.

Cumhur Genç,"Yukarıdaki 7 puanı nasıl kapatırız, ilk 2'ye nasıl gireriz?" diye düşündüklerini söyledi.

"Bizim olduğumuz yerde her zaman heyecan, iddia vardır" diyen Genç,  şehrin bu sene yine Sakaryaspor'dan keyif alacağını kaydetti.

Genç, Sakaryaspor'un, son zamanlarda ı gerek yerelde gerek ulusalda çok yıprandığına işaret ederek,  "Biz sadece yeşil sahada kalacağız" dedi.

Sakaryaspor'u ait olduğu yere çekeceklerini vurgulayan Genç, "Yeşil sahadayız biz. Buradaki başarılarla tekrar şehri arkamıza alacağız" ifadelerini kullandı.

Genç,  sezon sonu mahcup olmadan görevinin layıkıyla yapmak istediğini söyledi.

Yeni yönetime başarı dileyen Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Burak Erken de her zaman Sakaryaspor'un yanında olacaklarını vurguladı.

Sakarya Spor Adamları Derneği Başkanı Zeki Öztürk de kongrede konuşma yaptı.

Cumhur Genç'in başkanlığındaki yeni yönetim kurulunda şu isimler yer aldı:

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa