Kayıp ihbarında bulunduğu babasını öldürüp cesedini dereye atmış

Edirne'de babasının kaybolduğu ihbarında bulunan Canberk Yalçın'ın öldürdüğü Şerif Yalçın'ın cesedini 4 parçaya ayırıp dereye attığı belirlendi.

EK
Ersin Küçükbarak Editör
YAYINLAMA
22 Eylül 2024 17:18
GÜNCELLEME
22 Eylül 2024 17:28
Kayıp ihbarında bulunduğu babasını öldürüp cesedini dereye atmış
EK
Ersin Küçükbarak Editör

Edirne’nin Süloğlu ilçesinde yaşanan korkunç bir olayda, kayıp olarak bildirilen Şerif Yalçın’ın (58) cesedi, dere yatağında parçalara ayrılmış halde bulundu.

Olayın ardından yapılan soruşturma sonucunda, kayıp ihbarını veren oğlu Canberk Yalçın’ın (27), babasını öldürüp cesedini parçaladığını itiraf ettiği açıklandı.

Şüpheli kayıp ihbarı

Süloğlu ilçesine bağlı Domurcalı köyünde yaşayan Canberk Yalçın, sabah saatlerinde İlçe Jandarma Komutanlığı’na giderek babası Şerif Yalçın’ın kaybolduğunu bildirdi. Verdiği ifadede, eşiyle birlikte gece köyde bir mevlide katıldıklarını, eve döndüklerinde babasının odasının ışığının kapalı olduğunu, bu yüzden onun uyuduğunu düşündüklerini anlattı. Sabah kalktıklarında ise babasının evde olmadığını fark edip kaybolduğunu ihbar ettiğini söyledi.

Jandarma ekipleri, Yalçın’ın ifadesi üzerine köyde ve çevresinde arama çalışmalarına başladı. Canberk Yalçın da bu arama çalışmalarına katıldı. Ancak yapılan incelemeler sırasında, Yalçın’ın çelişkili ifadeleri ve şüpheli davranışları dikkat çekti. Bunun üzerine jandarma, Yalçın’ı gözaltına aldı.

Cinayeti itiraf etti

Gözaltına alınmasının ardından sorguya çekilen Canberk Yalçın, cinayeti işlediğini itiraf etti. Babasını tabanca ile öldürdüğünü, ardından cesedini baltayla parçalara ayırıp köy yakınlarındaki dere yatağına attığını söyledi. Jandarma ekipleri, itirafın ardından başlattıkları aramalarda sabaha karşı saat 03.00 sularında Şerif Yalçın’ın 4 parçaya ayrılmış cesedini dere yatağında buldu. Ayrıca, Canberk Yalçın’ın cinayetin ardından babasının kanlı elbiselerini yakmaya çalıştığı da tespit edildi.

Cinayetin sebebi: Miras anlaşmazlığı

Canberk Yalçın, verdiği ifadede cinayetin sebebi olarak babasının başka bir kadınla evlenme isteğini ve bu durumun ailede miras tartışmalarına yol açacağını gösterdi. Babasının 6 dönümlük değerli bir tarlayı miras olarak bırakma korkusu nedeniyle cinayeti işlediğini belirtti. Özellikle tarlanın paylaşılmasından endişe eden Yalçın, bu sebeple babasını öldürdüğünü söyledi.

Jandarmadaki sorgusu tamamlanan Canberk Yalçın, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Cinayet soruşturması devam ederken, köy halkı ve yakınları, olayın şokunu yaşıyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa