Kahraman baba: Çocuklarını kurtardı, kendi hayatını kaybetti

Kütahya'da ailesiyle piknik yapan baba Cemal Güneş şelaleye giren çocuklarını kurtardı. Ancak kendisi sudan çıkamayarak boğuldu.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
22 Eylül 2024 21:40
GÜNCELLEME
22 Eylül 2024 22:06
Kahraman baba: Çocuklarını kurtardı, kendi hayatını kaybetti
DHA
Kaynak DHA

Kütahya'nın Ilıca Mahallesi’nde ailesiyle birlikte piknik yapan Cemal Güneş, iki çocuğunu boğulmaktan kurtarırken hayatını kaybetti. Talihsiz olay, kaplıcaların bulunduğu bölgede, halk arasında şelale olarak bilinen yerde meydana geldi.

Çocuklarını kurtardı, kendisi çıkamadı

Cemal Güneş, eşi Sultan Güneş ve çocukları Hüseyin ile Zeynep ile birlikte şelale bölgesine pikniğe gitmişti. Hüseyin ve Zeynep, yüzmek için suya girdi ancak kısa sürede suda kayboldular. 

aba Cemal Güneş, hızla suya girerek boğulma tehlikesi geçiren çocuklarını kurtarmayı başardı. Ancak kendisi sudan çıkamayarak kayboldu.

Saatler sonra cansız bedenine ulaşıldı

Eşi Sultan Güneş, Cemal Güneş’i bulamayınca jandarmaya haber verdi. Olay yerine gelen dalgıç ekipleri, saatler süren arama çalışmalarının ardından Cemal Güneş’in cansız bedenini sudan çıkardı. 

Güneş’in cesedi, savcılık ve jandarma ekiplerinin incelemesinin ardından hastane morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa