Kırıkkale'de halk otobüsünün karıştığı kazada 1 kişi öldü

Kırıkkale'de meydana gelen trafik kazasında halk otobüsü ile motosiklet çarpıştı. Kazada bir kişi ölürken bir kişi ise yaralandı...

EP
Esra Polat Editör
YAYINLAMA
23 Eylül 2024 04:50
GÜNCELLEME
23 Eylül 2024 04:50
Kırıkkale'de halk otobüsünün karıştığı kazada 1 kişi öldü
EP
Esra Polat Editör

Kırıkkale'de akşam saatlerinde meydana gelen kazada, şehir içi halk otobüsü ile çarpışan motosiklet devrildi. Kazada motosiklette bulunan 14 yaşındaki Batuhan Akçalı hayatını kaybederken, bir kişi ağır yaralandı.

Sanayi Kavşağında Otobüsle Çarpıştı

Kaza, Alparslan Türkeş Bulvarı Sanayi Kavşağı'nda meydana geldi. E.S.'nin kullandığı 71 ACK 341 plakalı Kırıkkale Belediyesi Halk Otobüsü, sürücüsünün kimliği henüz öğrenilemeyen 71 ADM 596 plakalı motosikletle çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle motosiklet devrildi, üzerinde bulunan Batuhan Akçalı ve T.U.V. (14) ağır yaralandı.

Vatandaşların İhbarıyla Olay Yerine Ekipler Sevk Edildi

Kazayı gören vatandaşlar hemen durumu yetkililere bildirdi. Olay yerine kısa sürede ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ağır yaralanan iki genç, hastaneye kaldırıldı.

Batuhan Akçalı Kurtarılamadı

Hastanede tedavi altına alınan yaralılardan Batuhan Akçalı, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. T.U.V.'nin tedavisi ise sürüyor ve durumu ciddiyetini koruyor. Kaza ile ilgili olarak polis ekipleri soruşturma başlattı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa