İstanbul'da bir polisin şehit olduğu olaya ait görüntüler...

İstanbul Ümraniye'de yaşanan olayda yakalanan zanlının silahla ateş etmesi sonucu bir polis şehit oldu...

AA
Kaynak AA, DHA
YAYINLAMA
23 Eylül 2024 05:10
GÜNCELLEME
23 Eylül 2024 05:10
İstanbul'da bir polisin şehit olduğu olaya ait görüntüler...
AA
Kaynak AA, DHA

Ümraniye'de yaşanan üzücü olayda, motosiklet hırsızlığı şüphesiyle yakalanan bir zanlının silahla ateş açması sonucu bir polis memuru şehit olurken, biri polis olmak üzere iki kişi yaralandı.

Yakalama Çalışmaları ve Arbede

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün açıklamasına göre, Ümraniye İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Dudullu Polis Merkezi Amirliği, motosiklet hırsızlığı suçundan firar eden Y.E.Ç. (19) isimli şahsı yakalamak için çalışma başlattı. Ihlamurkuyu Mahallesi'nde yakalanan zanlı, görevliler tarafından muhafaza altına alınmaya çalışıldığı sırada arbede yaşandı. Şüpheli, polis memurunun silahını alarak çevredekilere ve polislere ateş etti.

Polis Memuru Şeyda Yılmaz Şehit Oldu

Arbede sırasında polis memuru Şeyda Yılmaz (27) zanlıya karşılık verdi ancak ateş sonucu ağır yaralandı. Olayda Şeyda Yılmaz'ın yanı sıra polis memuru K.H.S. ve zanlının annesi P.G. (43) de yaralandı. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Ne yazık ki, Şeyda Yılmaz hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Soruşturma Başlatıldı

Yaralı zanlı Y.E.Ç., polis ekiplerince gözaltına alındı. Şüpheli hakkında "kasten öldürme" ve "kasten yaralama" suçlarından soruşturma başlatıldı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Şehit Şeyda Yılmaz için taziye mesajı yayımlayarak, "Şehidimize Allah'tan rahmet, ailesine ve emniyet teşkilatımıza başsağlığı diliyoruz" dedi. Yaralı polis memuru K.H.S. ve P.G.'nin hastanedeki tedavileri ise sürüyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa