Bir ilimizde eğitime ara verildi...

Zonguldak'ta olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime 1 gün ara verildiği bildirildi... İşte habere dair detaylar...

EP
Esra Polat Editör
YAYINLAMA
23 Eylül 2024 05:30
GÜNCELLEME
23 Eylül 2024 05:30
Bir ilimizde eğitime ara verildi...
EP
Esra Polat Editör

Zonguldak Valiliği, AFAD’ın turuncu kod uyarısı verdiği kentte olumsuz hava koşulları nedeniyle 23 Eylül Pazartesi günü eğitim öğretime bir gün ara verildiğini duyurdu.

Valilikten Resmi Açıklama

Vali Osman Hacıbektaşoğlu’nun imzasını taşıyan ve valiliğin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Zonguldak il genelinde olumsuz hava koşulları nedeniyle 23 Eylül 2024 Pazartesi günü tüm resmi ve özel örgün ile yaygın eğitim kurumlarında (rehabilitasyon merkezleri ve özel kurslar dahil) eğitim öğretime bir gün süreyle ara verilmiştir.” denildi.

Engelli ve Hamile Personele İdari İzin

Açıklamada ayrıca, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personelin de idari izinli sayılacağı belirtildi.

Meteorolojiden son tahminler

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın kuzey ve doğusu, Orta Akdeniz ve Hatay çevreleri, İç Anadolu'nun kuzeybatı ve doğusu, Karadeniz, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu'nun kuzeyinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Karadeniz kıyıları ile Sakarya, Bolu ve Kars çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

Yağışların Karadeniz kıyıları ile Sakarya, Bolu ve Kars çevrelerinde yer yer kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa