Sakarya'da yanan araçta can verdi...

Sakarya'nın Pamukova ilçesinde meydana gelen kaza sonrası aracın alev alması neticesinde bir kişi hayatını kaybetti...

EP
Esra Polat Editör
YAYINLAMA
23 Eylül 2024 05:50
GÜNCELLEME
23 Eylül 2024 05:50
Sakarya'da yanan araçta can verdi...
EP
Esra Polat Editör

Sakarya'nın Pamukova ilçesinde yol yapım çalışmasının olduğu bölgede meydana gelen trafik kazasında, bir otomobilin alev alması sonucu araçta bulunan kadın hayatını kaybetti.

Kazanın Detayları

Kaza, akşam saat 20.30 sıralarında Bilecik-Sakarya D-650 karayolunun Hayrettin Mahallesi mevkiinde gerçekleşti. Pamukova yönüne gitmekte olan 73 yaşındaki Salim Kaba’nın kullandığı 54 RA 250 plakalı otomobil, önünde seyreden 03 BB 288 plakalı araca, o da bir başka araca çarptı. Çarpışma sonucunda Salim Kaba’nın aracı alev aldı.

Saadet Kaba Hayatını Kaybetti

Kazanın ardından olay yerine sevk edilen itfaiye, sağlık ve polis ekipleri hızlıca müdahalede bulundu. Sürücü Salim Kaba ağır yaralı olarak kurtarılırken, eşi Saadet Kaba araç içinde sıkışarak alevler arasında hayatını kaybetti. İtfaiye ekipleri yangını söndürürken, kadının cansız bedeni Sakarya Eğitim Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

İstanbul'da otomobil alev alev yandı

İstanbul’da D-100 Karayolu üzerinde seyir halinde olan bir otomobilde yangın çıktı. Otomobilin sürücüsü ve yanında bulunan kişi, aracı hemen yol kenarına çekip güvenli bir şekilde araçtan inerek olayı yetkililere bildirdi.

Yangın, saat 23.00 sıralarında Edirne istikametine ilerleyen 34 EDJ 593 plakalı otomobilde çıktı. Sürücü, Şirinevler ayrımına gelmeden önce aracından alevlerin yükseldiğini fark etti. Durumu fark eden ismi öğrenilemeyen sürücü ve yanındaki yolcu, hemen aracı durdurup araçtan çıktı. Sürücü, itfaiye ve polis ekiplerine haber verdi.

Kısa süre içinde alevler tüm aracı sararken, olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Bu sırada polis ekipleri de yolda güvenlik önlemleri aldı. İtfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle yangın söndürüldü.

Olayda herhangi bir yaralanma veya can kaybı yaşanmazken, otomobil tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi. Yanan araç, çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldı. Yangının çıkış sebebiyle ilgili inceleme başlatıldı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa