İstanbul Üsküdar'daki kazada 4 kişi yaralandı

İstanbul Üsküdar'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil park halindeki bir otomobile çarptı.

EP
Esra Polat Editör
YAYINLAMA
23 Eylül 2024 06:50
GÜNCELLEME
23 Eylül 2024 06:50
İstanbul Üsküdar'daki kazada 4 kişi yaralandı
EP
Esra Polat Editör

Üsküdar'ın Çengelköy Mahallesi’nde sürücüsünün kontrolünü kaybettiği bir otomobil, park halindeki bir araca çarptıktan sonra iş yerine girdi. Kazada, kaldırımda yürüyen bir kişi otomobille duvar arasında sıkışırken, 1’i ağır olmak üzere toplam 4 kişi yaralandı.

Otomobil Park Halindeki Araca Çarptı

Olay, saat 21.45 sıralarında Çengelköy Caddesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği yabancı plakalı otomobil, park halinde bulunan 34 KRN 884 plakalı araca çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan otomobil, hızını kaybederek bir iş yerine girdi.

Kaldırımda Yürüyen Vatandaş Sıkıştı

Kaza sırasında kaldırımda yürüyen bir vatandaş, otomobil ile duvar arasında sıkıştı. Olayın hemen ardından çevredeki vatandaşlar durumu polise ve itfaiyeye bildirdi. Olay yerine hızla gelen ekipler, otomobilin altında kalan kişiyi itfaiyenin yardımıyla kurtardı.

Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı

Kazada, 1’i ağır olmak üzere toplam 4 kişi yaralandı. Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, ambulanslarla hastaneye sevk edildi. Kazayla ilgili polis ekipleri soruşturma başlattı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa