Giovanni van Bronckhorst'tan Ajax açıklaması...

Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst kazandıkları Eyüpspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu...

EP
Esra Polat Editör
YAYINLAMA
23 Eylül 2024 07:50
GÜNCELLEME
23 Eylül 2024 07:50
Giovanni van Bronckhorst'tan Ajax açıklaması...
EP
Esra Polat Editör

Giovanni van Bronckhorst, güçlü bir rakibe karşı mücadele ettiklerini vurgulayarak, “Zor bir karşılaşma oldu. İyi bir futbol oynamayı isteyen bir takıma karşı oynadık. Maça iyi başladık, ilk golü bulduk ancak başaramadığımız şey ikinci golü atmaktı. Üzerinde daha iyi çalışmamız gereken detaylar bunlar. Daha sonra penaltıdan bir gol yedik. 1-1’den sonra kazanmak için tüm fırsatları değerlendirdik ve ikinci golü bulduk. Penaltı pozisyonu bence netti. Gol geç geldi, ancak rakip golden sonra cevap vermeye çalıştı. Biz ise savunmada adeta bir duvar ördük ve 5'li savunma ile onları karşıladık. Galibiyet bizi mutlu etti, ancak ilerleyen haftalarda ikinci golü bulma konusunda daha iyi olmalıyız. Şimdi Ajax maçına konsantre olacağız,” dedi.

"Ajax Karşısında Galibiyet Hedefimiz"

UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacakları Ajax maçından galibiyetle ayrılmak istediklerini vurgulayan van Bronckhorst, “Ülkeme geri döneceğim için mutluyum. Türkiye’de, İstanbul’da geçirdiğim zaman çok keyifliydi ama insanın evine dönmesi her zaman özel bir durum. Hollanda takımlarıyla iki kez karşılaşacağız. Ajax güçlü bir ekip ve özellikle kendi sahalarında taraftarlarının desteğiyle kuvvetli oluyorlar. Onlar da yeni bir takım oluşturuyorlar. Hazırlanmak için 3 günümüz var. İlerlemek için puanlar almamız gerekiyor, bu yüzden evimizden uzakta olsak da galip gelmeye çalışacağız,” şeklinde konuştu.

"Oyuncuların Form Durumuna Göre Kadro Kuruyoruz"

Oyuncu tercihleriyle ilgili açıklamalar yapan Hollandalı teknik direktör, “Bugün Muçi kadroda yoktu, geçen hafta ise Cher Ndou yoktu. 21 kişilik bir kadro oluşturuyoruz ve bir 11’le sahaya çıkıyoruz. Bu konuda bana güvenin. Oyuncuların form durumuna göre kadroyu belirliyoruz. Bir bütün olarak takımın durumuna göre karar alıyoruz ve tüm hafta boyunca bu süreci yakından takip ediyoruz. Teknik direktör olarak takımınızı hazırlayıp en uygun kadroyu seçmeniz gerekiyor. Kadroda olmayan oyuncuların da çok çalışması gerekiyor. Ayrıca kadromuzda 14 yabancı oyuncu bulundurabiliyoruz ama sadece 12 yabancı oyuncuyu maç kadrosuna yazabiliyoruz,” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa