İzmir'de aranan şüphelilere operasyon...

İzmir'de aranan şüphelilere yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda 149 kişi gözaltına alındı... İşte operasyona dair detaylar...

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
23 Eylül 2024 08:26
GÜNCELLEME
23 Eylül 2024 08:26
İzmir'de aranan şüphelilere operasyon...
DHA
Kaynak DHA

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve çeşitli suçlardan aranan şüphelilere yönelik geniş çaplı bir operasyon gerçekleştirdi.

122 Adrese Eş Zamanlı Baskın

243 polisin katılımıyla düzenlenen operasyonda, 122 adrese eş zamanlı baskın yapıldı. Hırsızlık, silahla yağma, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, kasten yaralama, uyuşturucu madde ticareti ve kullanımı, dolandırıcılık ve görevi yaptırmamak için direnme gibi suçlardan aranmakta olan 149 kişi gözaltına alındı.

Operasyon 24 Saat Sürdü

Operasyonun dün sabah saat 06.00'da başladığı ve 24 saat sürdüğü belirtildi. Kentin güvenliğini sağlama amacıyla yapılan bu operasyonun, İzmir'deki huzur ve asayişin korunmasına yönelik çalışmaların bir parçası olduğu ifade edildi.

İzmir'de bir kişinin öldürülmesiyle ilgili 2 kişi tutuklandı

İzmir'in Buca ilçesinde, Kozağaç Mahallesi'nde meydana gelen bıçaklı kavgada Ercüment Yıldırım'ın (42) hayatını kaybetmesiyle ilgili gözaltına alınan iki kişi tutuklandı.

231/2 Sokak'ta gerçekleşen olayın ardından, bıçaklama ile bağlantılı olarak gözaltına alınan Y.G. (64) ve oğlu E.G'nin (38) emniyetteki işlemleri tamamlandı. Baba ve oğul, adliyeye sevk edildikten sonra çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa