Trump: Seçimde yenilirsem benim için son olur!

Cumhuriyetçi Donald Trump, 5 Kasım'daki yarışı kaybetmesi halinde sonraki başkanlık seçimine girip girmeyeceği sorusuna yanıt verdi.

Hakan Öksüz Editör
YAYINLAMA
23 Eylül 2024 09:27
GÜNCELLEME
23 Eylül 2024 10:10
Trump: Seçimde yenilirsem benim için son olur!
Hakan Öksüz Editör

Eski ABD Başkanı Donald Trump, gazeteci Sharyl Attkisson'ın programında seçim gündemini değerlendirdi. 

Programda Trump'a, seçimleri kaybetmesi halinde 2028 başkanlık seçimlerine katılmayı düşünüp düşünmediği sorusu yöneltildi.

"Sanıyorum bu benim son seçimim olur"

Trump, bu soruya "Hayır, düşünmüyorum. Sanıyorum bu benim son seçimim olur. Yine de bu seçimde başarılı olacağımızı umuyorum." yanıtını vererek gelecekteki bir adaylığa sıcak bakmadığını belirtti.

Yaş faktörü gündemde

78 yaşındaki Trump, seçimleri kaybetmesi ve 2028 seçimlerinde aday olması durumunda 82 yaşında olacak. Bu durum, Trump’ın gelecekteki başkanlık planlarını etkileyen bir faktör olarak görülüyor.

5 Kasım'daki seçimler heyecanla bekleniyor

Trump, Demokrat rakibi Kamala Harris ile 5 Kasım'daki başkanlık seçimlerinde yarışacak. Seçim süreci, Trump’ın gelecekteki siyasi kariyeri açısından belirleyici bir rol oynayacak.

Trump, yeni tartışma teklifini reddetti

Öte yandan ABD'de 5 Kasım’da yapılacak başkanlık seçimleri yaklaşırken, Trump ile Harris ile arasında yeni bir canlı yayın tartışması olasılığı gündeme geldi. 

Demokrat Harris, 23 Ekim’de Trump ile bir tartışmaya katılmaya hazır olduklarını duyurdu. Rakibinin teklifine Kuzey Carolina’daki bir mitingde yanıt veren Trump, yeni bir tartışma için çok geç olduğunu, erken oy verme işlemlerinin şimdiden başladığını hatırlattı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa