Şeyda Yılmaz'ı şehit eden saldırgan suç makinesi çıktı

İstanbul'da kadın polisi şehit eden Yunus Emre Geçti'nin suç dosyası bir hayli kabarık çıktı. Zanlının daha önce 26 suç kaydı olduğu öğrenildi.

O
Onur Çetinkaya Editör
YAYINLAMA
23 Eylül 2024 09:30
GÜNCELLEME
23 Eylül 2024 10:39
Şeyda Yılmaz'ı şehit eden saldırgan suç makinesi çıktı
O
Onur Çetinkaya Editör

Olay, İstanbul'un Ümraniye ilçesinde yaşandı.

Edinilen bilgiye göre, Emniyet Müdürlüğü Dudullu Polis Merkezi Amirliği tarafından, motosiklet hırsızlığı suçundan yakalanan sonrasında firar eden şüpheliyi yakalamak için harekete geçti.

Ekipler, Ihlamurkuyu Mahallesi Petrol Yolu Caddesi üzerinde zanlıyı yakaladı. 19 yaşındaki Yunus Emre Geçti  bu sırada polislere teslim olmamak için direndi.

Şeyda Yılmaz şehit oldu

Polisler ve zanlılar arasında arbede yaşandı. Yaşanan arbedede polisin silahını alan Yunus Emre Geçti, polislere ve çevredeki vatandaşlara ateş açtı. 

Saldırganın tabancasından çıkan kurşunlar  polis memuru Şeyda Yılmaz ve K.H.S. ile şüphelinin annesi P.G. isabet etti.  Yaralılar sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılırken 27 yaşındaki polis memuru Şeyda Yılmaz, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen şehit oldu.

Suç makinesi çıktı

Kadın polisi şehit eden zanlı çok geçmeden yakalandı. Saldırganın suç dosyası bir hayli kabarık çıktı. Yunus Emre Geçti'nin kasten yaralama, cinsel taciz, yağma, gasp, motosiklet hırsızlığı, çocuğun cinsel istismarı, mala zarar verme ve uyuşturucu madde ticareti yapmak, uyuşturucu madde kullanmak suçlarından toplamda 26 adet suç kaydı olduğu anlaşıldı. Polisi şehit eden Yunus Emre Geçti'nin gözaltındaki süreci devam ederken emniyet olayla ilgili soruşturma başlattı. 


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa