Deha'nın Devran'ı Aras Bulut İynemli kimdir?

Show TV'nin yeni dizi Deha'nın Devran'ı ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli kimdir? Aras Bulut İynemli kaç yaşında? Oyuncu ile ilgili merak edilenleri derledik.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
23 Eylül 2024 09:35
GÜNCELLEME
23 Eylül 2024 09:49
Deha'nın Devran'ı Aras Bulut İynemli kimdir?
Ecem Çetin Editör

Show TV'nin uzun süredir merakla beklenen Deha dizisi dün akşam ekran yolculuğuna başladı. 

Aras Bulut İynemli, Taner Ölmez, Ahsen Eroğlu, Uğur Polat, Onur Saylak, Melis Sezen gibi isimlerin kadrosunda bir araya geldiği dizi, ilk bölümüyle izleyicisinin karşısına çıktı. 

Sezonun iddialı yapımları arasında yer almaya hazırlanan, baba ile oğlun hesaplaşma hikayesini konu alan, ilk bölümüyle büyük bir ilgiyle izlendi. 

Sevilen dizide ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli, "Devran Karan" karakterine hayat veriyor.

Oyunculuk performansıyla büyük beğeni toplayan Aras Bulut İynemli'nin hayatı araştırılıyor. 

Peki, Aras Bulut İynemli kaç yaşında? Aras Bulut İynemli kimdir? İşte oyuncu ile ilgili merak edilenler.... 

Deha dizisinin Devran'ı Aras Bulut İynemli kimdir?

Ünlü oyuncu, 25 Ağustos 1990 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. 2009 yılında Arka Sokaklar dizisinde konuk oyuncu olarak kariyerine başlayan Aras Bulut İynemli, ilk başrol deneyimini oynadığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen Öyle Bir Geçer Zaman ki ile yaşamıştır. Bu dizi ile kariyerinde önemli bir dönüm noktası yaşayan oyuncu, Türk televizyon tarihinin en önemli tarihi dönem dizilerinden birisi olan Muhteşem Yüzyıl dizisinde "Şehzade Bayezid" karakterini canlandırmıştır. Aras Bulut İynemli,  İçerde, Çukur, 7. Koğuştaki Mucize, Atatürk, Maral: En Güzel Hikayem, Tamam mıyız? gibi çok sayıda projede yer almıştır.

Devran nasıl bir karakter?

Devran, çocukluk yıllarında babası tarafından terk edilen bir çocuk olarak zorlu bir hayatla tanıştı. İstanbul’un eski ve yoksul semtlerinden birinde, annesi, babaannesi ve dört kardeşiyle büyüyen Devran’ın yaşamı, küçük yaşlarda fark edilen zekâsı ve ardından babasının gidişiyle derin bir değişime uğradı. Bugün ise bu dehasını iyilik mi yoksa kötülük için mi kullanacağına karar vermesi gereken bir noktada duruyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa