Bursa'da 195 bin TL'lik cep telefonu çalan 2 çocuk yakalandı!

Bursa’da bir GSM mağazasına giren ve toplam değeri 195 bin TL olan 3 cep telefonunu çalarak kaçak 3 çocuktan ikisi yakalandı.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
23 Eylül 2024 09:44
GÜNCELLEME
23 Eylül 2024 10:21
Bursa'da 195 bin TL'lik cep telefonu çalan 2 çocuk yakalandı!
DHA
Kaynak DHA

Bursa’da cep telefonu hırsızlığı: 195 bin TL değerinde telefonlar çalındı

Bursa’nın Osmangazi ilçesinde, bir telefon mağazasından toplam değeri 195.000 TL olan üç cep telefonunu çalan üç şüpheliden ikisi, güvenlik kameralarının yardımıyla yakalandı. Şüphelilerden biri hâlâ aranıyor.

Hırsızlık 35 saniyede gerçekleşti

Olay, 20 Eylül'de saat 17.30 sıralarında Osmangazi'deki bir telefon mağazasında yaşandı. Üç çocuk, mağazaya girerek toplam değeri 195.000 TL olan üç cep telefonunu sadece 35 saniyede çaldı. Hırsızlık anında iki şüpheli telefonları alırken, bir diğeri etrafı gözetledi. Bu anlar, mağazanın güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Mağaza çalışanlarının durumu fark etmesi üzerine hemen polise haber verildi.

Güven timlerinin başarılı operasyonu

Olay yerine gelen Bursa Asayiş Şube Müdürlüğü Güven Timleri Amirliği, mağazanın güvenlik kamerası görüntülerini inceleyerek şüphelilerin kimliklerini tespit etti. Şüphelilerden Y.K. (13) ve H.F. (12) çaldıkları cep telefonlarıyla birlikte yakalandı. Çalınan telefonlar mağaza yetkililerine teslim edildi.

Diğer şüpheli aranıyor

Yakalana iki çocuk, Çocuk Şube Müdürlüğü'ne teslim edildi. Diğer şüphelinin ise kimliği belirlenmiş olup yakalanması için çalışmalar sürüyor. Polis ekipleri, kaçan şüpheliyi yakalamak için çevrede araştırmalarını sürdürüyor. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa