Deha dizisinin İmre'si Melis Sezen kimdir?

Show TV'de dün akşam ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkan Deha dizisinin İmre'si Melis Sezen kimdir? Melis Sezen hangi dizilerde oynadı?

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
23 Eylül 2024 10:11
GÜNCELLEME
23 Eylül 2024 10:34
Deha dizisinin İmre'si Melis Sezen kimdir?
Ecem Çetin Editör

Sezonun dikkat çeken projelerinden birisi olan, Show TV'de izleyici karşısına çıkan Deha dizisi dün akşam ekran yolculuğuna başladı.

Sürükleyici hikayesi ve oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken, izleyicilerin bir süredir merakla beklediği dizi, ilk bölümüyle ekrana geldi. 

Kadrosunda, Aras Bulut İynemli, Melis Sezen, Taner Ölmez, Ahsen Eroğlu, Seda Akman, Onur Saylak gibi isimlerin bir araya geldiği Deha dizisi, büyük bir ilgiyle izlendi. 

Baba ile oğlun yıllar sonra hesaplaşma hikayesini konu olan dizide ünlü oyuncu Melis Sezen, İmre karakteriyle izleyici karşısına çıkıyor.

Oyunculuk performansıyla büyük beğeni toplayan oyuncunun hayatı araştırılıyor. 

Peki, ünlü oyuncu Melis Sezen kimdir? Ünlü oyuncu Melis Sezen kaç yaşında? İşte merak edilenler... 

Deha dizisinin İmre'si Melis Sezen kimdir?

Melis Sezen, 2 Ocak 1997 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Oyuncu, 2016 yılında ekrana gelen Arkadaşlar İyidir dizisiyle kariyerine adımını attı. Sezen, Hayat Bazen Tatlıdır dizisindeki Asya karakteriyle adını duyurmaya başladı. Ünlü isim, 2020-2022 yıllarında ekrana gelen Sadakatsiz dizisindeki Derin karakteriyle adını geniş kitlelere duyurdu. Melis Sezen, Mucize 2: Aşk, Bir Cumhuriyet Şarkısı, Sevgili Geçmiş,     Siyah İnci, Gülcemal gibi dizilerde oynamıştır.

İmre nasıl bir karakter?

İmre, kendi öz benliğini bulmuş, dişil enerjisinden güç alan ve bu haliyle mutlu bir hayat süren özgür ruhlu bir kadın. Hayatın her anını büyük bir açlık ve heyecanla, adeta bir bebek gibi keşfetmekten keyif alıyor ve bu tutkuyla yaşamaktan büyük bir memnuniyet duyuyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa