Kadın, içki getirmeyi reddeden engelli çobanı öldüresiye darp etti

Kahramanmaraş'ta bir kadın, alkollü içki almasını istediği zihinsel engelli çobanı, isteğini reddettiği için dakikalarca sopayla öldüresiye darp etti.

MP
Mevlüt Peker Editör
YAYINLAMA
23 Eylül 2024 10:33
GÜNCELLEME
23 Eylül 2024 11:28
MP
Mevlüt Peker Editör

Kahramanmaraş'ta zihinsel engelli çobana yapılan işkenceye tepki yağdı

Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesinde yaşanan bir olayda, iki kadın araziye alkol almak için gittiklerinde karşılaştıkları zihinsel engelli çobana alkol getirmesini istedi. Ancak hayvanlarını bırakmak istemeyen çoban, kadınlardan biri tarafından feci şekilde darbedildi.

Alkol alması için çobana baskı yaptılar

İddiaya göre, alkol almak için araziye giden iki kadın, Çokaklı bölgesinde bir çeşmenin başında zihinsel engelli bir çobanla karşılaştı. Kadınlar çobandan markete gidip alkol almasını talep etti. Ancak çoban, hayvanlarını bırakamayacağını söyleyerek bu talebi geri çevirdi. Bunun üzerine kadınlardan biri, çobanın bu kararına sinirlenerek şiddet uygulamaya başladı.

Tokatlayıp sopayla darbetti

Kadınlardan biri önce elini çeşmenin suyunda ıslatarak çobana tokat attı. Ardından eline aldığı bir sopayla çobanın bacaklarına, karnına ve kafasına defalarca vurduğu anlar, yanındaki diğer kadın tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Çobanın çığlıklarına aldırış etmeyen kadın, işkenceye devam etti.

Sosyal medyada büyük tepki

Çobanın kanayan başını zorla kameraya baktırarak işkenceyi sürdüren kadının görüntüleri, sosyal medyada hızla yayıldı ve büyük tepki çekti. Sosyal medya kullanıcıları İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'yı etiketleyerek olayın cezasız kalmaması gerektiğini belirten yorumlar yaptılar.

Kahramanmaraş'ta bir kişiyi darbettikleri iddiasıyla 2 kadın gözaltına alındı

Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesinde, bir kişiyi darbettikleri iddiasıyla 2 kadın gözaltına alındı. Olay, sosyal medyada yayılan görüntüler üzerine kamuoyunda büyük yankı uyandırdı.

Sosyal medyada paylaşılan görüntüler tepki topladı

Kahramanmaraş Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre, N.Y. isimli bir kişinin darbedilmesine ilişkin görüntülerin sosyal medya üzerinden paylaşılmasının ardından soruşturma başlatıldı. Videoda, N.Y.'nin kafasına ve vücudunun çeşitli bölgelerine sopa ile vurulduğu görüldü.

N.Y. darp raporu aldı

Valilik açıklamasında, N.Y.'nin yaşadığı saldırı sonrasında Andırın Devlet Hastanesi'ne başvurarak darp raporu aldığı belirtildi. Olayın ardından N.Y., kendisini darbettiğini iddia ettiği M.G. ve S.G. adlı iki kadından şikayetçi oldu.

Şüpheliler adliyeye sevk edildi

Valiliğin yazılı açıklamasında, şüphelilerin gözaltına alındığı ve ifadelerinin ardından mevcutlu olarak adliyeye sevk edildikleri ifade edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa