Deha dizisi ikinci bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İlk bölümüyle izleyicisini ekrana kilitleyen Deha dizisinin yeni bölüm tanıtımı merakla bekleniyor. Peki, dizinin ikinci bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
23 Eylül 2024 10:53
GÜNCELLEME
23 Eylül 2024 11:06
Deha dizisi ikinci bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Ecem Çetin Editör

Sezonun dikkat çeken projelerinden birisi olan, Show TV'de izleyici karşısına çıkan Deha dizisi dün akşam ekran yolculuğuna başladı.

Sürükleyici hikayesi ve oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken, izleyicilerin bir süredir merakla beklediği dizi, ilk bölümüyle ekrana geldi. 

İlk bölümde neler yaşandı?

Matematik dehası Devran, doktora tezinde devrim niteliğinde bir teorem geliştirdikten sonra, Amerika’dan prestijli teklifler ve yüksek miktarda para ödülü kazandı. Tüm çevresinin konuştuğu bu büyük başarının haberini ise yalnızca bir kişinin duymasını istiyordu: Babası İskender! Geçmişin yaralarını taşırken, ailesini İskender’den uzak tutmaya çalışan Devran, buna rağmen en küçük kardeşi Boran’ın babasına olan hayranlığını engelleyemedi. Boran’ın, İskender’in düşmanları tarafından öldürülmesi ise ailede derin bir trajediye yol açtı. Bölümün finalinde, Devran ve İskender bir kumar masasında karşı karşıya geldi. Devran’ın babasının karşısına geçerek ne yapacağı büyük bir merak uyandırdı. Yeni bölümde baba ve oğul arasındaki bu kritik yüzleşmede neler yaşanacağı herkes tarafından heyecanla bekleniyor.

Büyük bir ilgiyle izlenen ilk bölümünün ardından Deha dizisinin yeni bölüm tanıtımı da izleyicisiyle buluştu. 

Yayınlanan tanıtımda, babasına duyduğu öfkeyle kardeşinin acısını içinde taşıyan Devran, intikam yolculuğuna adım atıyor. Bu sırada, İskender de Devran’ın kim olduğunu fark ediyor ve onu bulmak için evlerinin önüne geliyor. Baba ve oğulun bu beklenen karşılaşması, izleyicilerde büyük bir merak uyandırırken, aralarındaki yüzleşmenin ardından neler olacağı ise heyecanla bekleniyor. 

İşte Deha’nın 2. Bölüm 1. Tanıtımı:

https://www.youtube.com/watch?v=iIxIM9CZLhw

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa