Kızıl Goncalar'dan üzen haber! Final tarihi açıklandı

Yeni sezonu merakla beklenen Kızıl Goncalar'dan izleyenleri üzecek haber geldi. Yapımcı Faruk Turgut, dizinin final tarihini açıkladı.

Ecem Çetin
YAYINLAMA
23 Eylül 2024 12:57
GÜNCELLEME
23 Eylül 2024 14:22
Kızıl Goncalar'dan üzen haber! Final tarihi açıklandı
Ecem Çetin

Özgü Namal, Özcan Deniz, Mert Yazıcıoğlu, Erkan Avcı, Sitare Akbaş, Şerif Erol, Mert Turak gibi isimlerin başrolünde yer aldığı, NOW TV'nin sevilen ve dikkat çeken projelerinden birisi olan Kızıl Goncalar dizisi pazartesi akşamları ekrana geliyor.  

İlk bölümünden itibaren beğeni toplayan, geçtiğimiz sezonun sevilen projelerinden birisi olan dizi, büyük bir ilgiyle izleniyor. 

 

Çok sayıda hayran kitlesi bulunan, milyonları ekrana kilitleyerek her hafta reytinglerin zirvesinde yer alan Kızıl Goncalar dizisi, son dönemin en beğenilen projelerinden birisi oldu.  

Sevilen dizi, ikinci sezonuyla izleyicisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. İkinci sezonuyla da fırtınalar estirecek olan dizi, 30 Eylül Pazartesi akşamı yeni sezon ilk bölümüyle ekrana gelecek.

Yeni sezonu izleyicisi tarafından büyük bir merakla beklenen diziyle ilgili yapımcı Faruk Turgut'tan dikkat çeken bir açıklama geldi. 

"Kesin bitecek"

Faruk Turgut, katıldığı yayında Kızıl Goncalar'ın final tarihini açıkladı. 

Turgut, dizinin mevcut yapısında devam edeceğini ve bu sezon sonunda biteceğini ifade etti. 

Kızıl Goncalar'ı uzun ömürlü düşünmediklerini ifade eden yapımcı Faruk Turgut, "Kesin bitecek." dedi.

Yapımını Gold Film, yapımcılığını Faruk Turgut'un yaptığı dizinin yönetmen koltuğunda Ömür Atay oturuyor. Diziyi senarist Necati Şahin kaleme alıyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa