Bahar dizisinden bir ön izleme yayınlandı!

Show TV'de yarın akşam yeni sezon ilk bölümüyle ekrana gelecek olan “Bahar: Kalbini Dinlemeye Var Mısın?’ın dizisinden bir ön izleme yayınlandı.

Ecem Çetin Muhabir
YAYINLAMA
23 Eylül 2024 14:04
GÜNCELLEME
23 Eylül 2024 14:14
Bahar dizisinden bir ön izleme yayınlandı!
Ecem Çetin Muhabir

Show TV'nin fenomen ve reyting rekortmeni dizilerinden birisi olan “Bahar: Kalbini Dinlemeye Var Mısın?” izleyicisiyle buluşmak için gün sayıyor. 

Sürükleyici hikayesi ve oyuncu kadrosuyla büyük beğeni toplayan, ilk bölümünden itibaren milyonları ekrana kilitleyen dizi, yarın akşam izleyicisinin karşısına çıkacak. 

Kadrosunda Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Hatice Aslan, Ecem Özkaya, Füsun Demirel gibi isimlerin bir araya geldiği Bahar dizisi, 17. bölümüyle ekrana gelecek. 

Yeni sezonu izleyicisi tarafından büyük bir merakla beklenen “Bahar: Kalbini Dinlemeye Var Mısın?” dizisinden bir tanıtım daha yayınlandı. 

Bahar ve Timur’un karşı karşıya geldiği ön izleme sahnesinde, Timur’un dede olacağı haberini henüz kabullenememesi izleyicileri güldürdü. Ancak, Seren’in hamileliğini Aziz Uras’tan saklamalarının neler doğuracağı ise büyük bir merak konusu haline geldi.

Yapımcılığını  MF Yapım'ın üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt oturuyor. Diziyi, Ayça Üzüm kaleme alıyor.      

“Bahar: Kalbini Dinlemeye Var Mısın?” yarın akşam saat 20.00’de Show TV’de!

İşte Bahar’ın Ön İzleme Sahnesi;

https://www.youtube.com/watch?v=qgwu8u7kTYE

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa