Taraftarlarla tartışmıştı... Burak Yılmaz'ın cezası açıklandı!

Trabzonsporlu taraftarlar ile tartışmaya giren Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz'ın cezası açıklandı.

BF
Banu Fırıncılar Muhabir
YAYINLAMA
23 Eylül 2024 15:32
GÜNCELLEME
23 Eylül 2024 15:46
Taraftarlarla tartışmıştı... Burak Yılmaz'ın cezası açıklandı!
BF
Banu Fırıncılar Muhabir

Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, ligin 6. haftasında bu akşam İzmir'de Göztepe’ye konuk olacak. Bu zorlu mücadele öncesinde Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'ndan (PFDK) Kayserispor’a olumsuz bir haber geldi.

Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz, ligin 3. hafta erteleme maçında Trabzonspor ile oynanan karşılaşma sonrası 'hakaret' gerekçesiyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edilmişti. 

Burak Yılmaz, maçı tribünden izleyecek

PFDK, Yılmaz’a 1 maç men cezası verdi. Söz konusu ceza nedeniyle Yılmaz, bu akşam oynanacak olan Göztepe karşılaşmasında takımının başında yer alamayacak. Yılmaz, maçı tribünden takip edecek.

Neler yaşanmıştı?

Süper Lig'de oynanan erteleme maçında Trabzonspor, sahasında Kayserispor ile 2-2 berabere kalmıştı. Maçın ardından Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz ile Trabzonspor taraftarları arasında gerginlik yaşanmıştı.

Yılmaz, tribünlerle tartışma sırasında "Ben bu kulübe hayatım boyunca hiç yanlış yapmadım." ifadelerini kullanırken görülmüştü. Yaşanan tartışmanın ardından Yılmaz, polis koruması eşliğinde saha kenarından soyunma odalarına yönlendirilmişti.

Bu olayın ardından Yılmaz’a verilen ceza, Kayserispor’un Göztepe karşılaşması öncesi önemli bir eksik olarak değerlendiriliyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa