Kulüp başkanı İn'e tokat atılan videoyu çeken zanlı tutuklandı

Sakaryaspor'un eski kulüp başkanı Gökhan İn'e tokat atılmasına ilişkin S.İ 'den sonra videoyu çeken diğer şahısta tutuklandı.

O
Onur Çetinkaya Haber Müdürü
YAYINLAMA
23 Eylül 2024 15:34
GÜNCELLEME
23 Eylül 2024 15:45
Kulüp başkanı İn'e tokat atılan videoyu çeken zanlı tutuklandı
O
Onur Çetinkaya Haber Müdürü

Sakarya'da eski Sakaryaspor Kulüp Başkanı Gökhan İn'e bir kişinin tokat attığı anın sosyal medyada paylaşılmasıyla birlikte başlatılan soruşturma, olayın failleri hakkında ciddi sonuçlar doğurdu. 

Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı, "yağmaya teşebbüs" suçlamasıyla ilgili soruşturmayı derinleştirerek, olayın kaydedildiği videoyu çeken ve bu olayda rolü olduğu belirlenen eski kulüp yöneticisi S.İ. hakkında işlem başlattı.

Emniyete teslim olan S.İ., ifadesi alındıktan sonra sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edildi. Şüpheli, savcılık ifadesinin ardından çıkarıldığı sulh ceza hakimliği tarafından "yağmaya teşebbüs" suçundan tutuklandı.

Olayla ilgili olarak daha önce C.Ş. adlı başka bir eski kulüp yöneticisi de İstanbul'da gözaltına alınmış ve o da aynı suçtan tutuklanmıştı. 

C.Ş., emniyetteki ifadesinde, yönetim sorunları nedeniyle tartışma çıktığını ve sinirlerine hakim olamayarak böyle bir eylemde bulunduğunu ileri sürmüştü. Olayın ardından, videoyu kayda alan S.İ.'nin de olaya karıştığı belirlenmişti.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa